dinsdag 8 januari 2013

Voel de sensatie van innovatief kwarts: Silestone Suede

In de woning van morgen staat ontspanning nog altijd centraal. In alle stijl uiteraard. Met de nieuwe afwerking Silestone® Suede speelt Cosentino Group innovatief in op de trend naar warmte en gezelligheid in huis. De zachte, extra matte textuur is een mijlpaal in de wereld van kwartsoppervlakken. En vooral, een revelatie in jouw keuken of badkamer. Voel de sensatie in primeur op Batibouw 2013.

silestone-suede-01

Als wereldspeler in het ontwikkelen van oppervlakken in kwarts en andere natuursteen, heeft Cosentino Group vandaag een mooie productportfolio uitgebouwd. Met een eigentijdse look én een ecologische focus. En met sterke merken als Silestone®.

silestone-suede-02

Silestone® Suede, verleidelijk zacht
Nieuwkomer én blikvanger binnen ‘Silestone® by Cosentino’ is de afwerking Suede. Zoals de naam doet vermoeden, een zachte textuur voor een aangenaam accent in je interieur. Met zijn verfijnde elegantie en matte uitstraling straalt Suede een ontspannende sfeer uit. En met een waaier van 30 kleuren zit je niet snel verlegen om inspiratie.
silestone-suede-03
Het dagelijkse onderhoud is eenvoudig: gewoon even reinigen met water en zeep. Bovendien is het duurzame materiaal heel goed bestand tegen vlekken. Net als de twee andere Silestone®-afwerkingen (gepolijst en Volcano), heeft Suede unieke bacteriostatische eigenschappen. Een maximale hygiëne gegarandeerd dus.

silestone-suede-04

Sensatie voor je keuken én badkamer
Silestone® inspireert je moeiteloos tot een eigentijds interieur. Te beginnen bij de keuken. Wat dacht je van een praktisch werkblad met een zee van ruimte? Van een stijlvolle wandbekleding zonder voegen? Of van een spoelbak die krassen en vlekken geen kans geeft? De innovatieve en duurzame oppervlakken van Silestone kennen heel wat troeven.

silestone-suede-05

Logisch dat dit materiaal zich ook perfect thuisvoelt in je badkamer: stijlvol, praktisch én hygiënisch. De collectie omvat wastafels, douchepanelen en vloer- en wandbekleding in kwarts. Zo kan je met één materiaal – maar maximale vrijheid – je keuken of badkamer een hedendaagse look aanmeten.