vrijdag 22 februari 2013

Amsterdamse Leidseplein omgetoverd tot IKEA Outdoor City

Het Leidseplein in Amsterdam heeft gisteren een volledige metamorfose ondergaan. Het complete meubilair van alle terrassen op het plein was voor één dag vervangen door producten uit de nieuwe IKEA Outdoor collectie.

wonenonnline-ikea-leidseplein-amsterdam-09

Het resultaat was de grootste IKEA Outdoor showroom van Nederland: IKEA Outdoor City. Voorbijgangers kregen met de kleurrijke terrassen alvast een voorproefje van de lente. De nieuwe IKEA Outdoor collectie is vanaf 1 maart verkrijgbaar bij alle IKEA vestigingen in Nederland.

wonenonnline-ikea-leidseplein-amsterdam-08

IKEA biedt dit voorjaar een mix van tijdloze klassiekers en vrolijke kleuren om van iedere tuin of balkon een verlengstuk te maken van je huis. De collectie bestaat uit slimme oplossingen voor tuinen en balkons van alle afmetingen. Op het Leidseplein liet IKEA gisteren met pop-up balkons zien hoe je met slimme oplossingen ook juist de kleinste ruimtes van je huis optimaal kan benutten.

wonenonnline-ikea-leidseplein-amsterdam-07

Verse sinaasappels
De zomerse kleuren van verse sinaasappels en helderblauw zeewater zijn volop terug te vinden in de nieuwe Outdoor collectie van IKEA. De vrolijke VÅGÖ stoel in oranje en blauw brengt iedere ruimte direct in zomerse sferen en nodigt uit om achterover te leunen.

wonenonnline-ikea-leidseplein-amsterdam-06
Warme voeten
Om de tuin of balkon helemaal af te maken heeft IKEA diverse buitentapijten in het assortiment. Ideaal om extra sfeer te creëren of een betonnen balkonvloer te verbergen. Bovendien zijn de tapijten heerlijk warm aan je voeten en eenvoudig te reinigen met water.

wonenonnline-ikea-leidseplein-amsterdam-05
New York stijl
Met de ÄPPLARÖ serie waan je je op een dakterras in New York. De veelzijdige serie van prachtig donker acaciahout bestaat uit losse onderdelen die samen te combineren zijn tot comfortabele banken voor iedere ruimte.

wonenonnline-ikea-leidseplein-amsterdam-03
Loveseat
De modulaire GARPEN bank is geschikt voor grote en kleine ruimtes. Schuif bijvoorbeeld twee hoekdelen tegen elkaar om een romantische loveseat te creëren op je balkon. Voeg een bankje toe om je voeten op te leggen of om snacks neer te zetten.

wonenonnline-ikea-leidseplein-amsterdam-04wonenonnline-ikea-leidseplein-amsterdam-02wonenonnline-ikea-leidseplein-amsterdam-01