dinsdag 19 februari 2013

Color your living met bert plantagie

De kleuren spatten ervan af bij bert plantagie. Bert heeft zin in het voorjaar en dat zullen we weten ook! Een tafel met een Ferrari-rood onderstel, fris gele stoelen en actuele turkoois- en blauwtinten sieren de nieuwe collectie.

bert-plantangie-interieur-01

 

Lekker bankhangen

bert plantagie brengt dit voorjaar twee nieuwe banken. Marquise is de nieuwe bank van Roderick Vos. Deze bank brengt qua vormgeving écht iets vernieuwends: namelijk gefacetteerde hoeken. Dit maakt dat de bank van alle kanten een intrigerende blikvanger is. Maar méér nog: dankzij de royale hoek van 45 graden, kun je ook comfortabel ‘schuin’ in de bank zitten.

bert-plantangie-interieur-02

De tweede nieuwe bank is model Adore, getekend door Stefan Steenkist. Een echte allemansvriend met een uitmuntend zitcomfort. In stof of leer, en voor wie wil, met kek meegekleurde pootjes.

bert-plantangie-interieur-03

 

Three times a table

De bert plantagie collectie is uitgebreid met drie nieuwe tafels. Tafel Workmate, de naam is een knipoog naar het originele ontwerp, is een stevig model met maar liefst zes poten. De stalen accenten kunnen uitgevoerd worden in elke gewenste kleur om zo een perfecte combi te maken met de eetkamerstoelen. Het witte eikenhouten blad heeft haar stoere uitstraling gekregen door zandstralen: een nieuwe optie op de tafels van bert plantagie.

bert-plantangie-interieur-04

Tafel Rhodos kenmerkt zich door het luchtige spin-onderstel in glanzend chroom. Een sublieme match met de stoelen Rho; voor welk onderstel ook gekozen wordt.

De derde nieuwe tafel, Chico, knalt de woonkamer in met haar heerlijk rode wangen van staal. Verkrijgbaar in tal van frisse kleuren, maar natuurlijk ook in sjiek zwart of smetteloos wit.

bert-plantangie-interieur-05

 

Stoelendans

Bij mooie nieuwe tafels, horen goede nieuwe stoelen, zoals de nieuwe Blake en Joni. Blake heeft een ronde kuip en Joni is de vierkante variant. Deze aantrekkelijk geprijsde stoelen zitten heerlijk door de licht flexibele rug. Beide modellen zijn verkrijgbaar met en zonder armen. Het ranke onderstel is er in heel veel leuke kleuren of RVS.

gratis woonbrochures

Meer #interieur  #wonen  #meubelen