zaterdag 16 maart 2013

Contrast sfeerlampen

Lang verborgen in de donkere aarde, nu hèt lichtpunt in elk interieur. Ontdek de onwaarschijnlijke vormen, schitterende structuren en fraaie details.

contrast-sfeerlampen

Hout is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het interieur, het straalt warmte en rust uit. In ons steeds drukker wordende leven, vol verplichtingen, willen we graag tot rust komen in de geborgenheid, de intimiteit, van onze eigen woning. Door het gebruik van natuurlijke materialen in ons interieur, halen we als het ware de natuur naar binnen, wat direct zorgt voor een warme sfeer waardoor we ons makkelijker kunnen ontspannen. Belangrijk hierbij is ook het gebruik van de juiste verlichting. Naast functionele verlichting dient ook gebruik te worden gemaakt van de juiste sfeerverlichting wat de rust ten goede komt.

De natuurlijke materialen in ons interieur gebruiken we bij voorkeur in de meest authentieke vorm, onbewerkt en herkenbaar. We zien de laatste jaren al een toename van het gebruik van drijfhout en allerlei exotische houtsoorten in het interieur. Het gebruik van authentiek Nederlands hout is beperkt terwijl dit onwaarschijnlijk mooi is. Ik maak van de wortels van Nederlandse bomen unieke lampen waar men niet snel op uitgekeken raakt. Telkens weer ontdek je nieuwe structuren, details en vormen. En mocht je er toch op uitgekeken raken dan draai je de lamp en lijkt het alsof er een nieuwe lamp staat.

De lampen zijn nu leverbaar op aanvraag. Dit is afhankelijk van het gewenste formaat, kleur en vorm. Het betreft een natuurlijk product waardoor identieke lampen niet voorkomen. Prijs vanaf € 175,- tot 350,- incl. kap.

Inlichtingen:
Gert-Jan van Helvoort
Contrastsfeerlampen@online.nl