zaterdag 23 maart 2013

Een authentieke sfeer in huis met een steigerhouten hoekbank

Een robuuste en sfeervolle hoekbank van oud hout – iets voor u? Steigerhout is hout afkomstig van oude planken, balken en vloerdelen. Het hout is vaak uit sloopwoningen gehaald en vervolgens bewerkt. Een hoekbank van steigerhout is daarom niet zomaar een hoekbank, maar een hoekbank met een verhaal. En dat doet wat met uw interieur!

loungeset_d-grijs

De oude, verweerde planken geven uw hoekbank een authentieke uitstraling. Geen plank is hetzelfde – en dat maakt het juist zo mooi. De samenstelling van verschillende houtdelen geeft uw steigerhouten hoekbank een authentieke en sfeervolle uitstraling. Steigerhout heeft een grijsachtige, matte tint en een naturel uitstraling. Daarnaast kunt u de bank natuurlijk ook laten bewerken met een white- of greywash. En kunt u voor wat extra kleur kiezen uit een keur aan gezellige kussens. Of denk eens aan een aantal warme en vrolijke plaids om de sfeer compleet te maken.

Maatwerk is mogelijk

Met leuningen, zonder leuningen, voor zes personen of voor acht personen? Steigerhouten hoekbanken zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Welke wensen u ook heeft. Er is van alles in de winkel verkrijgbaar, maar maatwerk is uiteraard ook mogelijk. Sfeer, kwaliteit en uitstraling gegarandeerd. En elk meubel is weer anders. Ga naar https://www.steigerhouttuinmeubels.nl