vrijdag 15 maart 2013

Nieuwe producten van Gispen in Milaan

Tijdens de Salone del Mobile in Milaan introduceert Gispen nieuwe producten voor de woon- en werkomgeving. Onze presentatie maakt deel uit van het Temporary Museum For New Design in Superstudio Piu. Alle producten zijn ontworpen door toonaangevende designers:

gispen-TST-sofa
De nieuwe TST sofa en stoel van designer Michael Young. Zijn speelse producten onderscheiden zich door hun technische perfectie. Deze sofa met zijn golvende lijnen past prachtig bij zijn oeuvre.

gispen-richard-hutten-glazen
Een serie glaswerk met karakter, ontworpen door Richard Hutten: de Longdrink Serie. Richard Hutten, Creative Director van Gispen, is internationaal gezien één van de meest succesvolle Nederlandse ontwerpers van dit moment.

gispen-fotomuseum-tafel-lamp
De Fotomuseum Tafel en Fotomuseum Lamp van Richard Hutten. Speciaal ontworpen voor de nieuwe entree van het Fotomuseum in Rotterdam.

gispen-hold-on-xavier-lust


Hold On serie van Xavier Lust: een collectie van gelakt stalen modules die - op basis van hun afmetingen - werkbladen, consoletafels of planken kunnen worden. De Hold On modules zijn makkelijk te bevestigen aan elk type muur dankzij hun verticale steunen op de grond.

gispen-outline
Outline: een stoere lamp van ontwerper Peter van de Water. Door het terugbrengen tot de essentie ontstaat een herkenbare vorm. Wat overblijft zijn de contouren. gispen-robert-bronwasser
Een nieuwe lijn stalen accessoires door Robert Bronwasser: Contour en Merge.
Op onze stand presenteren we een uniek, innovatief lichtconcept van Dydell: de LED-Lichtbol. Dit concept is geïntegreerd in aanwezige Gispen Thunderballs en Slingerlampen. Het creëren, variëren en dimmen van kleuren en sferen laat zich eenvoudig via de control-unit of smartphone App regelen. Voor elke stemming kan er eindeloos gevarieerd worden.

Gispen
Gispen staat bekend om het inrichten van ruimten. Als ontwerper, producent en leverancier creëren wij optimale omgevingen die een positieve invloed hebben op mensen. Het assortiment van producten en diensten richt zich op de werk - en woonomgeving en komt tot stand dankzij intensieve samenwerking met nationale en internationale ontwerpers, klanten, partners en leveranciers.
‘Be at your best’ is waar wij voor staan. Wij willen het menselijk welzijn maximaliseren en de milieubelasting minimaliseren. Met behulp van de kernwaarden Duurzaam, Innovatie, Inspiratie en Design creëren wij omgevingen waarin mensen het best tot hun recht komen. Dit maakt Gispen het betrouwbare merk van verrassend en duurzaam design.

Met Richard Hutten als Creative Director is een design-collectie ontstaan met ontwerpen van Michael Young, Richard Hutten, Xavier Lust, Jan Plecháč, James Irvine, Claesson Koivisto Rune, Fabio Novembre, Jerszy Seymour, Maarten Baas, Studio Makkink & Bey, Peter van de Water, Robert Bronwasser, ZUS, W.H. Gispen, Gerrit Rietveld, Wim Rietveld, Wiro van Vilsteren, Dick van Hoff, Anke Bernotat, Iris Janssen en Ontwerpers.nu.
Alle ontwerpen hebben iets met elkaar gemeen; ze zijn ontworpen onder het credo "playing with tradition".

gratis woonbrochures