dinsdag 9 april 2013

Een tafel van steigerhout – sfeer en kwaliteit gegarandeerd

Een houten tafel geeft uw woonkamer, keuken of werkkamer een unieke sfeer. Tafels van steigerhout  zijn trendy, robuust en authentiek. Steigerhout is hergebruikt hout – hout met een verhaal. Het stoere karakter van de verweerde tafels en stoelen komt uitstekend tot zijn recht in elk interieur. Steigerhouten tafels zijn de sfeermaker van iedere ruimte!

steigerhouten-tafel

Eettafel, leestafel of werktafel? Een tafel van oud hout is in elke denkbare maat te koop. Van een gezellig bijzettafeltje tot een grote stevige leestafel voor het hele gezin. Denkt u over de aanschaf van een statige tafel voor uw werkkamer? Ook deze zijn in diverse afmetingen te koop. Steigerhouten meubels zijn kant-en-klaar verkrijgbaar. Maar u kunt ze ook op maat laten maken. Ideaal als uw keuken, woonkamer of bibliotheek slechts beperkte afmetingen heeft.

Stoelen en banken
Afhankelijk van de afmetingen van uw houten tafel, kunt u de tafel combineren met stoelen of banken. Op zoek naar een stoere en sterke uitstraling van uw woonkeuken? Kies dan voor steigerhouten banken bij de tafel. Zo creëert u een picknickhoek met een buitengevoel. Waar iedereen altijd welkom is. Kiest u liever voor bijbehorende stoelen? Oriënteert u zich dan op de vele mogelijkheden die de gespecialiseerde meubelzaak u biedt. U kunt hier kiezen uit een keur aan stoelen, krukken en andere meubels die bij uw tafel van steigerhout passen.

Onderhoud van uw tafel
Een steigerhouten tafel is mooi én ecologisch verantwoord. De meubels bestaan namelijk uit hergebruikt hout. Steigerhout is hout dat nauwelijks onderhoud vraagt. Af en toe een doekje eroverheen is meer dan voldoende. Ook kunt u steigerhouten tafels beitsen, met white wash of grey wash beits bijvoorbeeld. Zo geeft u uw steigerhouten tafel nog wat extra verve. Vergeet daarbij ook vooral de stoelen, banken of krukken niet. Sfeer en gezelligheid gegarandeerd.

Kijk eens op https://www.steigerhouttuinmeubels.nl/