donderdag 2 mei 2013

tuinmeubelen design

We hopen allemaal op een warme lente. En hoewel de metrologische lente al lang al begonnen is, moeten we helaas nog op het warme weer wachten. Laat je alvast inspireren door een greep uit de mooie beelden van tuinen die op Liever te vinden zijn!
design tuinmeubelen
Solo Collection Viteo Neem bijvoorbeeld de Solo Collection van Viteo. Het idee achter het nieuwe ontwerp van de Viteo Solo collectie, is de traditie laten zien in een eenvoudige, moderne vorm. Alle items in de SOLO COLLECTION zijn gemaakt van Iroko, een compacte, stevige en duurzame Afrikaanse houtsoort en daardoor buitengewoon weerbestendig.
design tuinmeubelen
Net Collection Kettel Ga je liever voor een wat klassieker interieur? De Kettal Net collectie bevat een klassieke structuur en is daarnaast elegant en heeft een kalmerend en aantrekkelijk uiterlijk. Geweven draden en aluminium slangen komen samen.

design tuinmeubelen
Axis van Ego Of kies voor deze moderne en toch tijdloze meubels, die geschikt zijn voor alle omgevingen. Het frame is gemaakt van staal, afgewerkt met lak. Zowel de zitting als de rugleuning bestaan beide uit platen of lamellen gemaakt van tropisch hout. De stoelen, fauteuils en banken kunnen gemakkelijk gestapeld worden.
watermark_788491729
Natal Sofa van Tribu Als laatste dit zeer subtiele frame met mooie gebogen armleuningen. Het frame contrasteert mooi met het volume van de kussens. Zelfs zonder de kussens van de bank ziet er geweldig uit! Dus in de winter, wanneer je de kussens naar binnen hebt, kun je gewoon nog steeds genieten van dit aantrekkelijke design. Laat de lente maar komen!

Bekijk meer design tuinmeubelen op Liever