woensdag 5 juni 2013

Berg was? Brabantia komt van pas!

 

Ergonomische wasknijpers en inklapbaar wanddroogrek zijn innovatieve hulpwonenonline-brabantia-wasknijpers-01

De concurrentie knijpt ze! Dat weet Brabantia wel zeker, want met de nieuwe wasknijpers hang je de was in een mum van tijd op – zonder risico van wegwaaien, knijpafdrukken of zelfs roestvlekken. Om nog te zwijgen van het feit dat je was in alle stijl wappert! Waar je wilt trouwens, want met het inklapbare wanddroogrek van Brabantia kan je de was in de tuin laten drogen, maar evengoed op het balkon, onder het dakterras of in de garage.

wonenonline-brabantia-wasknijpers-03


Zachtjes knijpen mag…
De was ophangen wordt een stuk gemakkelijker én leuker met de nieuwe wasknijpers van Brabantia. Deze ergonomisch knijpers hebben een ‘soft touch’-design met glad oppervlak vanbuiten en antisliplaag vanbinnen. Zo houden ze je wasgoed stevig vast, zonder afdrukken achter te laten. Ook roestvlekken zijn verleden tijd, want de wasknijpers zijn gemaakt van 100% weerbestendig kunststof. Uitgevoerd in de kleurenmix lavendel/grijs, laten ze je was er stijlvol bij wapperen.

wonenonline-brabantia-wasknijpers-02

Om je wasknijpers netjes op te bergen en toch bij de hand te hebben, ontwierp Brabantia een handig wasknijpertasje. Compleet met trekbandsluiting en ophanghaak, zodat je het makkelijk kan vasthaken aan een waslijn, droogmolen, droogrek of zelfs je broeksriem. Verkrijgbaar in vijf kleuren: aubergine, mosterdgeel, turkoois, paars en zwart.