vrijdag 7 juni 2013

Geniet van de zomer met Elho

Elho verrast mensen al 45 jaar lang met handgemaakte en kwalitatief goede producten voor uw interieur, terras en tuin. Het aanreiken van leuke ideeën om het huis nog leuker te maken staat daarbij centraal.

wonenonline-elho-1

Elho Pure Straight Round High Plantenbak
Makkelijk te beplanten dankzij de verhoogde bodem. Bovendien blijft de high altijd stabiel staan dankzij de zandvul opening aan de onderzijde. Sluit deze onderzijde af met de speciale pure cap en het zand blijft in de pot.

Elho-Pure-Soft-Square-Divider-Plantenbak-met-Wielen

Elho Pure Soft Square Divider Plantenbak met Wielen
De pure soft square divider is uitgerust met 6 wieltjes waardoor de plantenbak eenvoudig te verplaatsen is. De plantenbak is makkelijk te beplanten dankzij de verhoogde bodem.

Elho-Pure-Round-Plantenbak-50 

Elho Pure Round Plantenbak 50
De pure round de tijdloze en must have voor iedere planten liefhebber. De pure round heeft een unieke prachtige vorm passend in ieder interieur, patio of tuin. Laat u inspireren door de eindeloze mogelijkheden van de pure round.

Elho-Pure-Twilight

Elho Pure Twilight Lichtgevende Plantenbak
Verlicht uw tuin, terras of interieur. De Elho pure twilight is een bloempot en verlichting in één. Een unieke plantenbak voorzien van een lichtkap voor een zwoele zomeravond of voor de prachtigste creaties in huis. Gemaakt van hoogwaardig kunststof zoals u van Elho gewend bent.


Elho-Pure-Ease-Cube-Bijzet

Elho Pure Ease Cube Bijzet Tafel
Pronken of gewoon een extra blikvanger. De pure ease met haar kubistische vorm is geschikt voor alles wat je op een verhoging wilt zetten. Het wordt een mooi lijnenspel wanneer ze wordt gecombineerd met een strakke pure round pot plant maar ook een mooie vaas met bloemen zal zeker goed staan!
De ease cube is ijzersterk, geschikt voor een belasting tot wel 100 kilo. Naast haar strakke vormgeving is ze ook voorzien van een anti kras ondergrond. Een krukje om te pronken, om op te zitten of als tafeltje.

Elho-Pure-Soft-Round-High-Plantenbak

Elho Pure Soft Round High Plantenbak
Door haar zachte vormgeving prachtig in iedere omgeving. Geschikt voor ieder type plant of voor mooie decoratiestukken

Elho Corsica Flower Bridge Plantenbak
Geen tuin maar wel een balkon? Creëer een heerlijke leefplek met veel sfeer en comfort met de Elho corsica flower bridge plantenbak.

Trendsettend en inmiddels een wereldwijd succes, dat is de corsica flower bridge van elho. Een unieke en zeer elegante oplossing voor het sfeervol decoreren van je balkonreling of hekwerk. Door de handige set ‘fixators’ (bijgevoegd) is de corsica flower bridge optimaal te fixeren, waardoor deze niet zal kantelen, wel zo veilig.

Elho-Corsica-Flower-Bridge-Balkonbak

Elho Corsica Flower Bridge Balkonbak
Een slimme en verrassende combinatie tussen balkonbak en tafel. Naast het sfeervol decoreren van uw balkonreling, heeft u voortaan namelijk ook uw hapje of drankje altijd bij de hand! De multifunctionele extra tray zorgt bovendien voor nog meer opbergruimte, bijvoorbeeld voor een paar tijdschriften.

Staat je pure buiten en het regent? Geen probleem, het water loopt langs de speciale groeven langs de cap weg. Vergeet niet het doorboorgaatje aan de binnenzijde van de pot door te boren bij gebruik van je pure buiten, zodat het overtollige water weg kan lopen.