zondag 2 juni 2013

Zoku Quick Pop Maker

Uw eigen ijsjes maken was nog nooit zo makkelijk en leuk! Met de Zoku Quick Pop Maker maakt u in een handomdraai heerlijke ijsjes.

Zoku-Quick-Pop-Maker2

Maar hoe werkt het precies?
U vriest de Quick Pop Maker 24 uur van te voren in, in de vriezer, zodat deze bevroren is voor gebruik. Vervolgens haalt u de Quick Pop Maker uit de vriezer en plaatst de meegeleverde pop sticks (ijsstokjes) in de Quick Pop Maker. Daarna schenkt u limonade, vruchtensap, yoghurt of fruit in de houder en kijk hoe de ijsjes in slechts 7 tot 9 minuten bevriezen. Met de supertool haalt u het ijsje gemakkelijk uit de houder. Klaar om te genieten?

Zoku-Quick-Pop-Maker1
Dat de ijsjes er lekker uit zien hoeven wij u natuurlijk niet te vertellen, maar wist u dat u ook veel gezonde variaties kunt maken met de Quick Pop Maker? Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor vruchtensap in plaats van limonade. Ook kunt u er voor kiezen fruit toe te voegen aan het ijsje. Zo is het maken van ijsjes niet alleen een hele leuke, maar ook een verantwoorde bezigheid.

Zoku-Quick-Pop-Maker3

Met de Zoku Quick Pop Maker maakt u ongeveer 6 ijsjes ( 2 x 3) per keer voordat de houder weer in de vriezer geplaatst moet worden.

Zoku-Quick-Pop-Maker5Zoku-Quick-Pop-Maker4

gratis woonbrochures[3][2]