woensdag 3 juli 2013

Collectie Habitat na 15 jaar weer in Nederland

Vanaf half juli zijn de producten van Habitat weer te koop in Nederland, exclusief bij Loods 5 in Zaandam. Het Britse merk, dat design en functionaliteit perfect met elkaar verbindt, is daarmee sinds 15 jaar weer verkrijgbaar in Nederland. “We zijn erg blij met de komst van Habitat naar Loods 5. Habitat staat bekend om hun betaalbare, innovatieve en functionele design.” aldus commercieel manager Diederick Schnitger van Loods 5. "Het unieke concept van hun meubels en accessoires past goed in onze formule.”

habitat

Terence Conran, een jonge meubelontwerper en –restaurateur startte in 1964 zijn eerste Habitat winkel op Fulham Road in Londen. Zijn doel: vernieuwen van Brits interieur met betaalbaar en functioneel design. In 1973 opende de eerste Habitat winkel in Parijs en sindsdien heeft Habitat de Europese markt veroverd. De meubels en accessoires zijn 15 jaar afwezig geweest op de Nederlandse markt, maar vanaf nu weer te koop bij Loods 5 in Zaandam.

Over Loods 5
De wereld onder één dak. Loods 5 is een 100% unieke lifestyle formule waarin meer dan 250 units producten van verschillende deelnemende leveranciers worden gepresenteerd. Elke unit vertegenwoordigt een andere importeur, fabrikant of groothandelaar. Dagelijks worden er containers aangevoerd met nieuwe items, daardoor wisselt de collectie per week en is het aanzicht en de invulling van Loods 5 iedere keer weer verrassend en nieuw.