dinsdag 2 juli 2013

Elegant tafeltje met oude poten

Meubelmaker Mirjam Spanier lanceert deze maand haar eerste collectie bijzettafels. Een bij toeval gevonden tafelpoot bracht haar op het idee voor een bijzettafeltje. De typisch gedraaide profielpoot is in vier delen gezaagd en vormt samen met vier regels en een bovenblad een modern en elegant design.

wonenonline-Mirjam-Spanier

De bijzettafel, van Scandinavisch grenenhout (IBR keurmerk en FCS gekeurd), is verkrijgbaar in zeven kleuren en twee uitvoeringen; rechthoekig en vierkant. De tafeltjes hebben een blinde verbinding (pen en gat) dus geen zichtbare schroeven. De bijzettafel is tot maximaal 70 kilo belastbaar maar niet geschikt als opstapkrukje. Het blanke hout is drie keer gelakt met ultramatte lak waardoor het extra lang mooi blijft.

De tafels zijn verkrijgbaar in naturel, signaalrood, wit, zeegroen, zachtgeel, grachtengroen en fluorroze. De formaten van het vierkante model zijn 27x27x45 (LxBxH) en van het rechthoekige model 47x27x45 (LxBxH). Op aanvraag zijn andere kleuren ook mogelijk. Prijzen variĆ«ren van €125,- tot €145,- per stuk.