woensdag 31 juli 2013

Laat je verrassen door de nieuwe producten van IKEA

Vrolijke thee-eieren, een strakke opberger voor apparatuur en een waterdichte rugzak voor vuile was of oud papier. Bij IKEA zijn vanaf augustus een heleboel verrassende nieuwe producten verkrijgbaar.

Het nieuwe werken

ikea-het-nieuwe-werken-hissmon

Het nieuwe HISSMON tafelblad biedt een comfortabele werkruimte voor twee. Door de inham in het midden zit je elkaar niet in de weg. Zo heb je genoeg ruimte om rustig zelfstandig te werken, maar zit je nog steeds dicht genoeg bij elkaar om te overleggen. Dankzij de ronde hoeken is de tafel ook heel geschikt voor kinderen.

Extreem schattig

ikea-korta-ribba

Waarschuwing: de nieuwe KORTA kunstkaarten zijn extreem schattig. De minimalistische tekeningen van bosdieren in combinatie met kleurrijke boeketten van bloemen en planten creëren een bijzonder effect. Verstuur de kaarten naar vrienden en familie of hang ze aan de muur in een RIBBA wissellijst.

Feestelijk kopje thee

ikea-tecken-theebeker

Earl grey, groen of rooibos? Met de VÅGRÄT thee-eieren wordt thee drinken een feestje. De eieren van roestvrij staal zijn versierd met vrolijke roze en gele bloemen. In de doorzichtige TECKEN theebeker zijn ze een lust voor het oog.

Op je rug

ikea-humlare

Vuile was, oud papier of lege flessen? De waterdichte HUMLARE rugzak kan tot wel 35 kilo dragen. Zo neem je eenvoudig de vuile was mee op je rug naar de wasserette (of naar je ouders) en hoef je bovendien niet meer te sjouwen met dozen oud papier en lege flessen.

Strakke opberger

ikea-nittorp-tv-meubel

Dvd-spelers, spelcomputers en digitale ontvangers. Met het strakke NITTORP tv-meubel van lichtgewicht staal hou je media-apparatuur eenvoudig uit het zicht. De metalen schuifdeur schermt alles af, terwijl apparatuur nog steeds op afstand te bedienen is. Met een afmeting van 55 bij 122 cm is dit meubel ideaal voor kleine ruimtes. Verkrijgbaar in zwart, wit en blauw.

Stijlvol slapen

ikea-aRVIKSAND

Geef je bed in een handomdraai een stijlvolle metamorfose met de nieuwe ÅRVIKSAND hoezen voor matras en hoofdeinde. De grijze hoezen hebben een strakke en moderne uitstraling, zonder in te boeten aan zachtheid dankzij de mix van katoen, linnen en synthetisch materiaal. De bijpassende FJÄRA opbergbak zorgt voor de finishing touch.