vrijdag 26 juli 2013

MEUBELS MET EEN BIJZONDER VERHAAL

Bij het nieuwe interieurlabel Rootsmann vind je geen dertien in een dozijn producten, maar bijzondere meubels en lampen met een eigen verhaal. De ene keer heeft het meubel een historisch design, de andere keer vertelt juist het materiaal een bijzonder verhaal. Denk aan een ladekast waarvan het design is afgeleid van een authentieke Amsterdamse hoerenkast uit de 18e eeuw. Of een eettafel gemaakt van het hout van een oude Indonesische vissersboot. Zo haal je niet alleen een stoer en kleurrijk meubel, maar ook een stukje geschiedenis in huis.

rootsmann-meubelen

Het zijn niet alleen de vintage looks die de meubels van Rootsmann zo bijzonder maken, maar ook het verhaal erachter. Zo zijn veel meubels gloednieuw, maar is het ontwerp geïnspireerd op vervlogen tijden. Andere meubels zijn helemaal van nu, maar gemaakt van oude materialen, zoals gebruikte autobanden of oud ijzer. Om er zeker van te zijn dat je een echte Rootsmann in huis haalt, wordt elk meubelstuk bovendien voorzien van een mooie koker met daarin zijn eigen verhaal.

Meteen leverbaar
Bij Rootsmann hoef je niet maanden op je bestelling te wachten. Alle producten kun je vinden op www.rootsmann.nl en zijn direct leverbaar. Wil je jouw favoriete meubelstuk of lamp toch liever eerst in het echt zien, dan kan dat in het winkeldepot in Amstelveen.