dinsdag 20 augustus 2013

BlueLounge CableBox: rekent voorgoed af met overtollige kabels

De CableBox van BlueLounge is een innovatieve oplossing om overtollige kabels en verlengsnoeren op te ruimen. Het minimalistische ontwerp en de beschikbaarheid in de kleuren zwart en wit, maken de CableBox toepaspaar in ieder interieur.

cablebox-2

Op plaatsen waar veel elektrische apparaten samen gebruikt worden is het vrijwel onmogelijk om alle kabels aan het zicht te onttrekken. De door BlueLounge ontwikkelde CableBox is bij uitstek geschikt om te gebruiken naast bijvoorbeeld tv-meubels of onder bureaus. Door een stekkerdoos in de CableBox te plaatsen en de overtollige kabels van de betreffende apparaten er in weg te stoppen, creƫer je binnen no-time een overzichtelijk geheel. De CableBox is voorzien van een eenvoudig te openen deksel zodat de kabelindeling op ieder moment kan worden gewijzigd.

cablebox-1

Naast het bieden van een opgeruimd geheel, voorkomt de CableBox ophopingen van vuil en stof en wordt het schoonmaken vergemakkelijkt. De CableBox is gemaakt van brandvertragend materiaal en voorzien van anti-slip strips voor een stabiele plaatsing.

cablebox-3

CableBox mini

Naast de grote uitvoering van de CableBox (40x15x13) die geschikt is voor het opbergen van stekkerdozen tot 6 aansluitingen, is er sinds kort ook een CableBox mini. Deze kleinere variant van de populaire kabelopruimer van BlueLounge is speciaal ontwikkeld voor gebruik op het bureau. Denk daarbij aan het gebruik van een kleine verlengsnoer in combinatie met een oplader van een mobiele telefoon, bureaulamp of tablet. De CableBox mini is verkrijgbaar in 7 kleuren.

Naast handige oplossingen voor het opbergen van kabels, ben je bij iPhone-Cases.nl aan het juiste adres voor al je iPhone hoesjes. Met een assortiment van meer dan 700 verschillende hoesjes vind je er altijd het hoesje dat bij je past.