zondag 25 augustus 2013

Het design dressoir… Meer dan alleen een bijzonder uiterlijk

Maar ook functionaliteit dient verwerkt te zijn in een dressoir; wat hebt u immers aan lades en kastdeurtjes waarin het maar onhandig opbergen is van uw spullen. Een dressoir moet de juiste afmetingen bieden van lades & opberggedeeltes, en handig zijn in gebruik. Naast het unieke design van alle meubelen, is functionaliteit dan ook een kern begrip voor de ontwerpers van Restyle XL.

sloophouten-kast-4deurs---4ladenI

Dressoirs van Restyle XL

De dressoirs van Restyle XL zijn een absolute eye-catcher binnen elk interieur. Elk dressoir ademt een geheel unieke sfeer uit. De robuuste vormgeving, of ranke modellen staan garant voor mooi samenspel binnen uw interieur met uw overige meubilair. Functioneel, passend en eigentijds. Altijd vervaardigd van degelijke houtsoorten en met de hand gemaakt. Maak kennis met de bijzondere dressoirs, bezoek direct de website voor een mooie sfeer impressie en raak direct geïnspireerd door het prachtige aanbod!

Kastje-sloophout-wit

Restyle XL een bijzondere kennismaking…

Het ambacht van meubelmaker wordt tot in de puntjes beheerst door de meubelmakers van Restyle XL. Designmeubels, in alle soorten en maten, komen tot stand in de eigen werkplaats. Oud hout bestaat eigenlijk niet; als het aan de meubelmakers van Restyle XL ligt krijgen vele houtsoorten een tweede leven. En niet zomaar een tweede leven, maar een leven als designmeubel voor het eigentijdse interieur. Antiek eiken, maar ook Steigerhout heroveren zo, in een moderne uitvoering, hun plekje terug in de woonkamer. Als dressoir bijvoorbeeld.

Houten_kasten_op_maat_wit

Voor elke woonwens is een pakkende oplossing op maat bij Restyle XL. Wilt u een bijzonder dressoir op maat? Kom eens een kijkje nemen in Oudewater, waar showroom & werkplaats zijn gevestigd.