zondag 4 augustus 2013

Nieuwe collectie Kinderkamer In Stijl is verfrissend en gevarieerd

De nieuwe collectie van webshop Kinderkamer In Stijl laat veel nieuwe houten bedden en kasten zien, accessoires en fris beddengoed en zelfs twee nieuwe merken: Little Dutch en Auggie. Maar de linnenkasten maken deze webshop speciaal, dit is waar Kinderkamer In Stijl bekend om staat. Ambachtelijk, handgemaakt, tijdloos en met de mogelijkheid om zelf samen te stellen. De nieuwe collectie kindermeubels, met een groot aanbod van linnen- en containerkasten, is vanaf heden verkrijgbaar op www.kinderkamerinstijl.nl.

kinderkamer-in-stijl

Bij kinderkamerinstijl.nl staan basic chic, comfort en luxe centraal. Dat is vooral terug te zien in de collectie oude brocante kinderbedden en kasten. Nieuw wordt met oud gecombineerd, evenals eenvoud met klassiek. Dit is vooral terug te zien in de grote collectie linnenkasten. Hier zijn stoere modellen aan toegevoegd, zoals containerkasten.

Linnenkasten: hét succesnummer van Kinderkamer In Stijl

De linnenkasten zijn de meest populaire items uit de collectie van Kinderkamer In Stijl. Wat deze kasten zo bijzonder maakt is de combinatie van authenticiteit en comfort. Er is veel variatie mogelijk door zelf de kast samen te stellen. Zo is er de keuze tussen één of tweedeurs kasten, een basic model of voorzien van sierwerkje zoals een ster of hartje en vier verschillende kleuren. De houtnerf is zichtbaar verweerd, wat de kasten heel sfeervol maakt. De kasten zijn niet alleen te gebruiken voor een baby- of kinderkamer, maar ook voor tieners of volwassenen, of als eyecatcher in de keuken of woonkamer. Dit ligt helemaal aan de samenstelling van de kast.

Kinderkamer In Stijl het enige verkooppunt in Nederland van nieuw Canadees merk

Naast een groot aanbod van kinderbedden en kasten laat de collectie van Kinderkamer In Stijl ook diverse accessoires en beddengoed zien. Little Dutch is onlangs aan de collectie toegevoegd, maar ook het Canadese merk Auggie. In Europa heeft dit merk slechts één verkooppunt in Frankrijk en voor Nederland is de webshop Kinderkamer In Stijl op dit moment het enige verkooppunt. Het merk wordt gerund door twee zussen uit Toronto en met veel zorg geproduceerd in India. De collectie van Auggie staat bekend om de verfijnde afwerking en originele prints.

Kinderkamer In Stijl

'Kinderkamer in Stijl' staat voor een uniek en sfeervol concept voor kamers voor baby's & kinderen. De kindermeubels die Kinderkamerinstijl.nl aanbiedt ademen een historische sfeer uit, maar zijn zorgvuldig gerestaureerd om ze het hedendaagse comfort te geven. Naast brocante meubels uit Engeland, Frankrijk en Duitsland, zijn er tevens nieuwe meubelen verkrijgbaar met een nostalgisch tintje. Het assortiment bestaat uit bedden, linnenkasten, commodes, nachtkastjes, bankjes, containerkasten, stoeltjes, beddengoed en quilts. Er zijn ontwerpen verkrijgbaar van de merken Clayre & Eef, Damai, Cherry on the Pie, Ralph Smits, Babyface en Timzowood. Prijzen variëren van € 79, - voor een nachtkastje tot € 875, - voor een kinderbed.

Naast de persoonlijke aandacht en goede service, staat Kinderkamerinstijl.nl ook bekend om haar ruime voorraad, snelle levering en lage verzendkosten. Eind 2013 wordt de collectie uitgebreid met commodes, nieuwe ledikanten en de mogelijkheid om meubels te voorzien van een brandmerk, zoals de naam en geboortedatum van een kindje.