dinsdag 27 augustus 2013

Ochtendshoppen in je favoriete kledingboetiek…

DRESS A WAY “DRESSWALL” is een zwevende modulaire structuur die met verticale geanodiseerde aluminiumprofielen een open dressing of inloopkast creëert. De dressing wordt naar keuze op de wand, tussen vloer en plafond of volledig vrijstaand gemonteerd. Optioneel kunnen de aluminium profielen voorzien worden van functionele led verlichting over de ganse profiellengte. De mooie en functionele uitlichting schept een bijzonder sfeervol ruimtegevoel.

inloopkast-dress-away-interieur-04inloopkast-dress-away-interieur-06

De indeling van de dressing gebeurt volledig naar wens en blijft aanpasbaar dankzij modulaire bevestigingstechnieken. Eventuele latere uitbreiding of aanpassing is geen probleem. De zwevende tabletten en laden blokken bestaan uit een geanodiseerd aluminiumprofiel waarin een sandwichopbouw verlijmd is, onder en boven wordt deze voorzien van een eindlaag in 3mm Resopal Massiv Volkern. De onderhoudsvriendelijke en krasvaste volkern is in 35 afwerkingen leverbaar. De Blum Intivo laden, zijn in diverse afmetingen beschikbaar in wit, grijs en zwart.

inloopkast-dress-away-interieur-03inloopkast-dress-away-interieur-08

De open dressing werd specifiek ontworpen voor locaties waar reeds een aparte dressing ruimte voorzien is. Zo hebt u reeds een ‘bouwkundige kast’. Met de WALL- oplossing breng je eenvoudigweg functionele elementen aan om een ideale inloopdressing te creëren.  Zo hoeft men geen ‘kast in een kast’ te plaatsen, wat helaas vaak gebeurt.  Uiteraard is dit een overbodige en budgetverslindende optie!

inloopkast-dress-away-interieur-01inloopkast-dress-away-interieur-05

Er kunnen eveneens diverse zaken als “achterwand afwerking” toegepast worden zoals o.a. Lacobel glas of dezelfde volkern afwerking als de zwevende tabletten en/of laden blokken zodat de muren niet meer zichtbaar blijven, niet geschilderd dient te worden.

Alle DRESS A WAY producten worden 100% op maat gemaakt in België en in overleg met onze interieuradviseurs verder uitgewerkt. Zo worden alle aandachtspunten; als optimale benutting van beschikbare ruimte, budget, indeling, specifieke wensen enz. meegenomen in het ontwerp

gratis woonbrochures-3