woensdag 11 september 2013

Hondeweer?

Na een flinke boswandeling of een wandeling met de hond in een regenbui kan onze trouwe viervoeter sterk ruiken. Deze lucht wordt binnen no time geneutraliseerd met Lampe Berger.
Lampe Berger zuivert de omgevingslucht in ieder interieur van vieze luchtjes.

lampe-berger


Waar gewone luchtverfrissers alleen geur verspreiden zuivert Lampe Berger eerst de onaangename luchtjes geeft daarna desgewenst een heerlijk parfum af.


Er is keuze uit 60 verschillende uitvoeringen en meer dan 30 verschillende geuren en een neutrale geur waarmee desgewenst de intensiteit van een parfum kan worden aangepast.

Hoe werkt Lampe Berger?
De Lampe Berger ziet eruit als een glazen sierfles met er bovenop een poreuze vuursteen met daaraan vast een dikke lont. Deze lont wordt in de speciale Lampe Berger- vloeistof geplaatst, waarna de vuursteen wordt aangestoken. Als deze steen heet genoeg is (na ca. 2 minuten branden), blaas je de vlam uit. Door de warmte van de vuursteen verdampt de door de lont opgezogen vloeistof. De hete vuursteen dood bacteriën en andere kiemen in de omgevingslucht omdat de hittebron van 550 à 600 graden Celsius deze aantrekt. Ten tweede zorgt de verdampende vloeistof ervoor, dat het brandproces continueert, net zolang totdat je de dop op de Lampe Berger plaatst om de zuurstoftoevoer te stoppen.

gratis woonbrochures-3