woensdag 4 september 2013

Mal Lummel Buitenlamp

Geniet elke avond van het sfeervolle licht en de indrukwekkende uitstraling van de Mal Lummel Lamp. Deze buitenlamp is 225 centimeter hoog en eist daarmee de aandacht op! Een unieke lamp om ook in de tuin een bijzondere. Huiselijke sfeer te creëren.

mal-lummel-buitenlamp-03

XXL Buiten Vloerlamp
De Mal Lummel Lamp is een unieke designlamp en wordt zeker niet over het hoofd gezien. De vloerlamp is namelijk 225 centimeter hoog, in gebogen houding! Het industriële design, het formaat, de kleur en het materiaal zijn allemaal ingrediënten die deze buitenlamp tot een uniek product maken. Wederom een fraai ontwerp van Mal.

mal-lummel-buitenlamp-02

Outdoor living
Het buitenleven wordt steeds belangrijker. Vroeger was alleen een goede tuin set van belang voor in de tuin. Tegenwoordig is een huiselijke sfeer steeds belangrijker. Stoelen en banken met een ‘look and feel’ van een binnen interieur. Mooie, huiselijke verlichting en echte buitenkeuken. Mal springt helemaal in op deze trend maar een collectie buiten producten. De Lummel is hier een fantastisch voorbeeld van. Deze gave lamp, met zijn imposante voorkomen creëert in een klap ontzettend veel sfeer en is daarnaast een fraai designobject wat men eigenlijk alleen binnen zou verwachten. Niets is minder waar, Deze Mal Lummel Lamp staat zijn mannetje in de tuin en schijnt op elke ontspannen avond een lichtje.

mal-lummel-buitenlamp-01

Bestel de Mal Lummel lamp hier