zaterdag 7 september 2013

Nieuwe 3x anders platform wil woonklant inspireren in elke levensfase

Vijf ijzersterke woonmerken - Eijffinger, Novilon/Marmoleum, Luxaflex, Parade Floor Fashion en vtwonen - slaan de handen ineen en gaan samenwerken. Deze samenwerking, genaamd 3x anders, wil mensen van elke leeftijd en in elke levensfase inspireren op interieurgebied.

3xanders

Eén en dezelfde woonruimte wordt steeds 3x anders ingericht; eenmaal voor jonge starters, eenmaal voor gezinnen met kinderen en eenmaal voor samenwonenden zonder kroost. De expertise van elk afzonderlijk merk, gecombineerd met één gezamenlijke woonvisie leidt tot verrassende interieurideeën. Het achterliggende idee van de samenwerking is dat de basis van het interieur min of meer gelijk blijft, door de jaren en levensfasen heen, maar de aankleding steeds wisselt.

In de oktober editie van vtwonen woonmagazine is er ruim aandacht voor 3x anders. In 8 pagina’s worden de 3x anders woonruimtes uitgebreid gepresenteerd en is er extra aandacht voor de toegepaste producten. Verder zal 3x anders ook vooral via vtwonen.nl gecommuniceerd worden.

De bezoekers van de website kunnen hun stem uitbrengen op hun favoriete woonruimte en maken daarmee kans op een metamorfose van hun eigen woonruimte. Uiteraard krijgen alle bezoekers van de website aantrekkelijke aanbiedingen van de partners van 3x anders.

Tijdens de Woonbeurs (1 t/m 6 oktober, RAI Amsterdam) worden de 3x anders woonruimtes gepresenteerd in een grote gezamenlijke stand waar de eerste serie van 3 woonruimtes

gepresenteerd wordt. Bezoekers kunnen hier niet alleen terecht voor inspiratie, maar ook voor een stylingadvies op maat door een erkende stylist. Belangstellenden kunnen voorafgaand aan de beurs via www.vtwonen.nl/3xanders een afspraak inplannen voor het gratis stylingadvies. 3x anders is te vinden op het inspiratieplein in hal 10.

Voor meer informatie zie www.vtwonen.nl/3xanders en www.woonbeurs.nl.

gratis woonbrochures-3