vrijdag 6 september 2013

Ontwerp je eigen zitbank nu zelf online

Mooi en tijdloos designmeubilair kopen voor een schappelijke prijs? Een apart en bijzonder meubel hebben waar er geen honderden van op de markt zijn? Vanaf vandaag lanceert het online meubelmerk Macédes een concept waar je zelf je meubel kunt samenstellen. Met de Design Twister creëer je in een paar ‘twists’ je eigen bank die nergens anders verkrijgbaar is. Een roze bies met een groene stoffen voorrug en camel leren zitkussens, alles is mogelijk. Zelfs de zithoogte is aan te passen.

Macedes

De Design Twister
Bij Macédes kun je helemaal zelf bepalen hoe je bank, poef of fauteuil eruit komt te zien. Alle ‘twists’ worden real-life en in 3D  weergegeven op je scherm. Zo echt dat je het meubel bijna kunt aanraken. Door de achtergrond en ondergrond aan te passen kun je precies zien of het bankstel bij je interieur past. Op dit moment biedt Macédes 64 modeluitvoeringen aan die tot de stiksels aan toe gepersonaliseerd kunnen worden. Een zelf ontworpen bank is al verkrijgbaar vanaf € 527,50.

Macédes, de meubelwinkel online
De 23-jarige Candela, initiatiefneemster van Macédes, was eindelijk student-af en wilde zonder huisgenoten en geleende spullen van de familie op haarzelf wonen. Het liefst met betaalbare, mooie designmeubelen. Na een zoektocht van twee maanden kwam ze erachter dat dit niet haalbaar zou zijn en zag de oplossing in Macédes. Candela: “Ik was op zoek naar een aparte en bijzondere zitbank. Het liefst nog in een kleurencombinatie die ik zelf in gedachten had. Bij Macédes kan iedereen nu helemaal zelf bepalen hoe zijn/haar meubel eruit komt te zien.”