dinsdag 15 oktober 2013

Crazy Cows

Het grootste kunstproject ter wereld is begonnen in 1999, Cowparade. Het project CowParade heeft als doel kleur in de straten van de steden te brengen. Door de hele wereld worden deze parades dan ook gehouden en het mooiste is dat na afloop deze van fiberglas gemaakte en door plaatselijke kunstenaars beschilderde koeien worden geveild. De opbrengst is dan altijd voor een plaatselijk goed doel.

cowparade-01

Ook worden er exacte replica’s gemaakt van kunsthars of keramiek in drie verschillende maten. Ook de replica’s van de CowParade koeien worden met de hand beschilderd en zijn uniek. Welke maat u kiest hangt af van de plek die voor de Cowparade beschikbaar is. In uw vensterbank of op een boekenplank komen de mini- en medium modellen prima tot hun recht. Maar misschien kiest u er liever voor om dit schitterende design een centrale plaats te geven in de ruimte. Dan is het large model de juiste keuze. Een stralende replica op dit formaat trekt in elke ruimte de aandacht naar zich toe.

cowparade-02

Zoekt u een origineel cadeau, wilt u uw verzameling CowParade koeien aanvullen, uw zakenrelatie verrassen met iets origineels of gewoon uzelf verwennen?

cowparade-03

 

gratis woonbrochures-3