zondag 6 oktober 2013

Forse najaarskortingen en speciale acties tijdens Woonweekeind RestyleXL

Na een lange boswandeling bijkomen bij het knappende haardvuur, met een kop warme thee in de loungehoek. Of met een wijntje en een hapje aan de keukentafel. Muziekje erbij, kaarsjes aan … de herfst heeft sfeer! Na een lange zomer trekken we nu weer naar binnen. Het interieur krijgt meer aandacht. Graag informeren wij u over de nieuwste trends voor deze herfst en winter. Daarnaast brengen we u als trouwe klant op de hoogte van onze opruiming. Kom langs in onze showroom en profiteer van hoge kortingen!

nb-banner-kop_opruimingskorting

Romantisch en ecologisch: interieurtrends voor herfst en winter

In onzekere tijden kiezen mensen voor veiligheid en vertrouwdheid. En dus wordt de behoefte aan warmte en behaaglijkheid groter. Geen kille, minimalistische interieurs meer, maar een rijkdom aan kleuren en stoffen. Het thema ‘romantiek’ wordt belangrijk tijdens de komende winter. Deze romantiek uit zich in respect voor de natuur, organische vormen en warme, aardse kleuren. Denk hierbij aan donkerbruin, bordeauxrood, steenrood en groen. Ook winterwit hoort daarbij. Verder doen pastellen het goed: vage tinten met een wat sleetse uitstraling.

De hang naar het verleden heeft zich al eerder ingezet, maar wordt meer en meer versterkt door de huidige crisis. De designs van de stoffen zijn weelderig en mogen gecombineerd worden met bewerkte stoffen in afwijkende designs. Kleuren zijn dramatisch, maar aards: steenrood, paars, de kleur van modder en stof. Het aardse, natuurlijke gevoel sluit daarmee aan bij een andere trend: regionaal en lokaal. We zoeken het niet te ver van huis, maar blijven in de vertrouwde omgeving, dicht bij de deur. Heel duurzaam en ecologisch dus.

Honderden euro’s korting op tafels en kasten in de najaarsaanbieding

Een trendy bloktafel van sloophout, een sfeervolle boomstamtafel: voor elk interieur is er iets te vinden in onze najaarsopruiming van houten tafels. Tafels van steiger- of scheepshout, eiken- of teakhout. Wie weet staat de tafel die u voor de zomer al op het oog had er nu tussen voor de helft van de prijs. In onze showroom maken we graag plaats voor onze nieuwste collectie – profiteer daarom van kortingen tot wel € 950,-!

Durft u het aan? Maatwerk houten keukens zijn een trend!

RestyleXL bestaat alweer 7 jaar. We begonnen met steigerhouten tuinmeubelen en meubels voor in huis. In 2009 introduceerden we iets nieuws: keukens van oud hout. Inmiddels zijn we de specialist in maatwerk houten keukens. Met zo’n keuken maakt u een statement: u geeft het hout een tweede kans. Oude en nieuwe materialen brengen we samen, Bijvoorbeeld een aanrechtblad van beton of graniet, een spoelbak van zink of natuursteen. Uiteraard in combinatie met de modernste inbouwapparatuur.

Actie: kom naar ons Woonweekeind en ontvang 10% korting!

Ook zo’n zin om de nieuwste interieurtrends toe te passen in uw woning? Kom dan naar ons Woonweekeind op 11, 12 én 13 oktober en ontvang 10% korting op ons hele assortiment! Landelijk eiken, duurzaam steigerhout, natuurlijke boomstamtafels: ze sluiten allemaal perfect aan bij de trends van deze herfst en winter. Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Oudewater, de koffie staat klaar!

rxl-home_banner_woon-weekeind_boven