dinsdag 15 oktober 2013

Haal de warme herfstgloed in huis met Bolsius

e dagen worden korter en de bomen beginnen te kleuren – hèt moment om het extra gezellig te maken in huis. Met de Mansion Moments collectie van Bolsius haal je in een handomdraai de warme tinten en natuurlijke sfeer van een landelijke herfsttuin in huis.

bolsius-herfst

De zachte, warme kleurtonen zijn geïnspireerd door de herfsttuin, met rijp roodfruit en verkleurende bloemen. Wijnrood, mintgroen en zachtroze combineren prachtig in ieder interieur. Bovendien biedt de najaarscollectie veel variatie in kaarsen – van warm gekleurde theelichthouders en glazen met een natuurlijke print tot rustiekkaarsen en geurige gevulde glazen. Je kunt dus naar hartenlust combineren en jouw persoonlijke sfeer creëren.

Met de nieuwe gevulde glazen van Bolsius breng je niet alleen de kleur maar ook de geur van de herfst in huis. Deze sfeervolle kaarsen lijken op potjes heerlijk zoete, zelfgemaakte jam, compleet met een stevige kurken deksel. Die deksel doet trouwens ook prima dienst als handige onderzetter voor de glazen zelf of voor de rustiekkaarsen uit dezelfde reeks.

Bij de sfeer van een herfsttuin horen ook natuurlijke materialen. Daarom zijn de nieuwe glazen houders van Bolsius aan de buitenkant voorzien van een dun laagje hout. De combinatie van glas en hout zorgt voor een betoverende, warme gloed – perfect voor de lange herfstavonden!