maandag 21 oktober 2013

Leitmotiv

Leitmotiv is in 1980 gestart als designer winkel in Amsterdam, waar designers de kans kregen hun ideeën om te zetten in echte producten. Twee keer per jaar reist de creatieve afdeling van Leitmotiv rond de wereld om te zien of ze hun ideeën en designs tot leven kunnen brengen, met een zorgvuldig samengestelde inzameling van levensstijlproducten.

Leitmotiv-Retro-Mini-Tafellamp

Leitmotiv Retro Mini Tafellamp
Deze stijlvolle tafellamp heeft een geweldige uitstraling! De Retro Mini is erg praktisch. Gebruik hem als leeslampje, bureaulamp of op een bijzettafeltje. De lamp is een echte blikvanger en voorziet elke ruimte van de juiste verlichting!

Leitmotiv-Wasknijper-Kapstok-set

Leitmotiv Wasknijper Kapstok set
Naast het ophangen van de was zijn ze ook ideaal om bijvoorbeeld een geopend zakje pinda's weer goed af te sluiten. Bij Leitmotiv dienen ze als kapstok, twee eenvoudig te monteren wandhaken.

Leitmotiv-Hanglamp-Vrienden

Leitmotiv Hanglamp Vrienden
Deze originele lamp mag gezien worden! In de hanglamp is plaats voor maar liefst 14 foto's of ansichtkaarten. Hierdoor kan de hanglamp extra persoonlijk worden gemaakt. Een unieke lamp!

Leitmotiv-Hanglamp-Flessen

Leitmotiv Hanglamp Flessen
Deze Leitmotiv hanglamp verdient een centraal plekje in huis! De zeven flessen aan deze lamp brengen een komisch en unieke sfeer. De LED verlichting in het design zorgt voor een mooi en helder sfeerlicht!

Wist je dat je deze week tot wel 60% korting krijgt op alles van Leitmotiv bij Fonq? Check snel de website

woonbrochures-1