zondag 27 oktober 2013

Maak van je iPhone een unieke retro wekker

De wekker is waarschijnlijk het minst geliefde voorwerp in een slaapkamer. De Areaware Alarm Dock brengt daar echter verandering in; het tovert je iPhone of iPod Touch namelijk om tot een stijlvolle retro flipover wekker!

Areaware-Alarm-Dock-Wekker1

Uniek ontwerp
Veel mensen gebruiken hun telefoon als wekker. Praktisch, maar niet erg sfeervol. Het New Yorkse merk Areaware produceert alledaagse functionele voorwerpen, maar altijd met een bijzondere twist. Designer Paul Loebach ontwierp voor dit merk een dockingstation die van je iPhone of iPod Touch een echte retro wekker maakt. Een unieke gadget die een vintage touch aan je slaapkamer geeft!

Nooit meer verslapen door een lege batterij
De retro tijdsaanduiding wordt zichtbaar door middel van een applicatie die gratis in de Apple Store te downloaden is. Daarbij hoef je je geen zorgen te maken dat 's ochtends de batterij leeg is en de wekker dus niet af gaat. Je kunt je telefoon namelijk direct opladen met je telefoonkabeltje dat onzichtbaar in de dockstation kan worden weggewerkt.

Areaware-Alarm-Dock-Wekker2

Zo word je elke ochtend gewekt door een geweldige retro wekker en begin je de dag met een opgeladen telefoon of iPod! Dat maakt het horen van de wekker in de vroege ochtend al weer wat aangenamer, toch?

De Areaware Alarm Dock Wekker is er zowel voor de iPhone4 als de iPhone5. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en te bestellen op www.fonq.nl voor €39,95.

facebook-Auping