dinsdag 22 oktober 2013

Vogelvoederhuisjes

De bomen verliezen blad, het wordt kouder, we trekken naar binnen en de vogeltjes trekken erop uit om te overwinteren. De vogels die hier blijven kun je in de winter een handje helpen door lekkere zaden en pinda's voor ze buiten te hangen. Zo heb jij meer vogels in de tuin en kunnen de vogels gemakkelijk overwinteren. De vogelhuisjes zijn er in verschillende uitvoeringen en materialen.

Born-in-Sweden-vogelhuis-Bird-Feeder

Born in Sweden vogelhuis Bird Feeder
De Born In Sweden Bird Feeder is een bijzondere vogelvoederplaats en zorgt voor de mooiste taferelen in de tuin. Bevestig de Bird Feeder met de zuignap aan het raam en het lijkt alsof de vogeltjes binnen zitten! Prachtig design van Born in Sweden.

Umbra-Vogelcafe

Umbra Vogelcafé
Voer de gevleugelde vrienden tijdens de koude wintermaanden een beetje bij en geniet zelf van het uitzicht met de vogels in de tuin. De zaadjes zijn door de klep bovenin bij te vullen en zakken naar beneden, zodat de vogeltjes lekker kunnen eten.

Bloomingville-Vogelhuisje

Bloomingville Vogelhuisje
Maak de tuin of het balkon nog gezelliger met dit Bloomingville vogelhuisje! Dit stijlvolle vogelhuisje is gemaakt van hout en heeft een stevig en doordacht design. Dankzij de twee grote ingangen, is hij ook geschikt voor de wat grote vogeltjes.

Deze week zijn de vogelhuisjes extra scherp geprijsd bij Fonq!

woonbrochures-1