donderdag 17 oktober 2013

Zeepaccessoire: Brocante zeeptuimelaar

Waarom altijd maar vooruitkijken, als u zich ook door vroeger kunt laten inspireren?

Haceka-brocante-zeeptuimelaar

De zwarte, gietijzeren ‘look’ is weer helemaal in. Ook in de badkamer en het toilet. Haceka speelt hierop in met een traditionele lijn accessoires: Brocante. Gemaakt van licht en makkelijk te bevestigen materiaal maar met de robuuste uitstraling van zwaar, solide gietijzer.

Naast standaard producten zoals een toiletrolhouder, reserverolhouder en bijvoorbeeld handdoekhaakjes heeft deze serie ook nog een bijzonder product, namelijk de zeeptuimelaar. Deze zeeptuimelaar is gemakkelijk in gebruik en heeft een unieke werking. In plaats van een pompje moet u simpelweg de glazen dispenser tuimelen. Hierdoor komt er automatisch zeep uitgelopen zonder dat u uw zeeppompje hoeft aan te raken. Makkelijk en snel in gebruik, voor de consument van nu!

U bent zeker in stijl. Zo is de zeeptuimelaar voorzien van nostalgisch gehamerd glas. De sfeer van antiek, nu als nieuw verkrijgbaar. Zo krijgt uw badkamer een unieke, klassieke uitstraling: pure topkwaliteit in de stijl van toen. Alsof u er al jaren van geniet..

gratis woonbrochures-3