zondag 3 november 2013

De nieuwe Innovation

Vanaf nu heeft Onlinedesignmeubel.nl een nieuw merk in zijn assortiment met de naam Innovation. De slaapbanken die van dit merk te koop zijn zijn functioneel en comfortabel. Bovendien hebben de banken een mooi design. In deze post zullen we Innovation verder aan je introduceren.

Over Innovation

Innovation is opgericht door Flemming Hoejfeldt in 1971. De tijd van de Flower power. Het bedrijf begon toen met het ontwerpen van zitzakken. In de jaren 80 besloot Innovation dat het tijd was voor nieuwe producten. Zo kwamen ook de slaapbanken en andere meubels in het assortiment.

Innovation staat voor het aanbieden van meubels die een verschil maken in het dagelijks leven. De meubels die ze afleveren zijn functioneel maar tegelijk stijlvol en comfortabel.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijk aandachtspunt van Innovation. Niet voor niets worden de werkomstandigheden nauwlettend in de gaten gehouden van iedereen die bij het productieproces betrokken is. Daarnaast is er veel aandacht voor duurzaamheid.

innovation

De collectie

Het assortiment van Innovation bestaat voornamelijk uit multifunctionele slaapbanken. Binnen dit assortiment kun je kiezen uit één van de twee collecties: One Room Living of Istyle.

Bij One Room Living ben jij de designer. Een slaapbank bestaat uit 5 elementen die je zelf kan kiezen: het frame, de matras, de overtrek, soort textiel en de accessoires. Je krijgt dus een slaapbank in jouw eigen smaak. Je kan zelf de slaapbank blijven aanpassen door een nieuwe hoes of andere accessoires aan te schaffen. In deze collectie vind je ook uitbreidingen zoals tafels, zitzakken en poefen.

Istyle bestaat uit een collectie slaapbanken met een strakke afwerking. De Istyle slaapbanken hebben de look van echte designbank. In een haverklap kunnen ze echter omgetoverd worden naar een bed. Heb je niet veel ruimte? Een bank uit de Istyle-collectie is dan perfecte keuze.

Zeal

De Zeal is een multifunctionele slaapbank uit de Istyle-collectie. De Zeal heeft een moderne uitstraling en is verkrijgbaar in kleuren donkergrijs en blauw. Een leuk aspect van de Zeal is dat je de armleuningen onafhankelijk van elkaar omlaag of omhoog kan doen.

gratis woonbrochures-3