woensdag 6 november 2013

Have yourself a merry little BLOND Christmas!

De laatste twee maanden van het jaar zijn aangebroken, dat betekent dat de plannen voor de feestdagen worden gemaakt. Vrolijk kerstfeest is het devies en een vrolijke tijd wordt het zeker met het kerstservies van Blond-Amsterdam. Speciaal voor de kerstdagen hebben Femque en Janneke twee extra grote mokken (op een voetje) en een serveerschaal ontworpen.  De vrolijke illustraties en kleuren die zijn gebruikt op het servies hebben het herkenbare Blond signatuur. Het servies is vanaf nu beschikbaar.

blond-amsterdam-kerstservies

’’De kersttijd staat voor ons voor gezelligheid. Met z’n allen om de openhaard met thee en tulband.” Aldus Femque en Janneke, de eigenaresses en designers van Blond-Amsterdam. “En in de lijn van onze filosofie ‘A bit of Blond every day’ kan een speciaal servies daarvoor kan niet ontbreken. Net zoals de kerstman en hulststakjes.”

De mokken (€9,95 per stuk) en serveerschaal (€34,95) zijn verkrijgbaar in de Blond flagship store, en via www.blond-amsterdam.com. Het kerstservies is ook te koop bij Bijenkorf, Cook & Co, Bol.com, V&D en verschillende cadeauwinkels.