zondag 17 november 2013

Kerst kleurt rood met Magimix

Op zoek naar een passend cadeau voor de feestdagen? Magimix biedt een uitgebreide collectie topkwaliteit keukenhulpen in stijlvol rood.

magimix-foodprocessor

Foodprocessor CS 5200 XL
Een multifunctionele foodprocessor voor grote gezinnen. Alles kan: hakken, mixen, eiwit kloppen, emulgeren, kneden etc. Door de extra grote invoerbuis kunnen hele of in grote stukken gesneden groenten of vruchten worden gesneden of geraspt. De processor heeft een mengkom van 3.6L en een capaciteit van 1100 Watt.

magimix-vision-toaster
Vision toaster
Magimix introduceerde als eerste de doorzichtige Vision toaster zodat u kunt zien wanneer uw toast klaar is. De Magimix broodrooster kan alle soorten brood roosteren of verwarmen: gesneden brood, baguette, toast, broodjes etc.
Winkeladviesprijs: € 199,-

magimix-blender

Le Blender
Deze 1.8 blender is speciaal gemaakt voor perfecte emulsies zoals romige soepen, smoothies en beslag. De blender heeft een hittebestendige glazen kom en een vermogen van 1200 Watt.

magimix-le-glacier

Le Glacier 1.1 en 1.5
Maak zelf ijs in 20 tot 30 minuten. De ijsmaker heeft een vermogen van 15 Watt.

magimix-waterkoker

Waterkoker
De 1.8L wakerkoker met de door Magimix ontwikkelde dubbele isolerende metalen wand brengt water zeer snel en stil aan de kook. Dankzij deze dubbele wand wordt energie bespaard en bovendien wordt het water tot 70% langer op een hoge temperatuur gehouden dan in een traditionele waterkoker.

magimis-le-mini-plus

Foodprocessor ‘Le Mini Plus’
De stille compacte en handige Mini Plus is ideal voor kleine keukens, vrijgezellen of stellen. De Mini Plus heeft een mengkom van 1.7L en een capaciteit van 400 Watt.