vrijdag 15 november 2013

Lime Green, Carribean Blue of Lipstick Red? Met Brabantia is je kerst kleurrijk én zorgeloos.

Originele huishoudelijke producten om te geven... of te krijgen

Brabantia is helemaal klaar voor de drukke eindejaarsperiode. Want net als ieder jaar, duiken hun producten weer in tal van huishoudens op. Om de eerste champagnefles van 2014 te ontkurken, het dessert te doen slagen dankzij de superhandige Essential keukenweegschaal, of een handig cadeau te geven onder de kerstboom… Met Brabantia scoor je altijd. We helpen je alvast op weg met een inspirerende selectie:

brabantia06


Als je kerst ook groen mag zijn: exclusieve Lime Green-collectie
Exclusief voor België lanceert Brabantia dit najaar een selectie van haar succesproducten in een trendy groen kleurtje, Lime Green. De Essential-blikopener krijgt elk blik in een wip open. Zonder scherpe randen natuurlijk. De solide kurkentrekker uit de Classic-reeks kraakt dan weer zelfs de moeilijkste fles. Tot slot is de Essential-keukenweegschaal dan weer onmisbaar bij de bereiding van al die heerlijke feestgerechten: een pietje precies tot op de milligram. Kortom, deze paradepaardjes van Brabantia hebben hun troeven al lang bewezen Maar in deze nieuwe kleur doen ze er graag nog een schepje bovenop! Ideaal om te geven of te houden!

brabantia04brabantia05

Nieuwe wastassen komen nog handiger uit de hoek
In hun rechthoekige, ruimtebesparende nieuwe jasje komen de wastassen van Brabantia dit najaar nog beter van pas. Niet alleen in huis om makkelijk en snel de was op te bergen, maar ook als origineel en stijlvol geschenk tijdens de eindejaarsfeesten. Met de magnetische handgrepen naar beneden, krijg je een slimme Quick-drop-opening voor het deponeren van alle was. En wil je de wastas verplaatsen dan kan je hem net dankzij deze handgrepen ook gemakkelijk hanteren. Bovendien is de wastas verkrijgbaar in diverse trendy kleuren. Lipstick Red voor je modebewuste moeder, Carribean Blue voor je broer, of stijlvol grijs voor je schoonvader? Doe er zeker ook eentje aan je kinderen cadeau. Perfect om de speelkamer op te fleuren én het kinderspeelgoed in op te bergen. Over een win-winsituatie gesproken!

brabantia01brabantia07

De nieuwe Flatback bin? Niet zomaar een afvalemmer!
Met Kerstmis en Nieuwjaar mag het nog een tikkeltje meer zijn. Dan sloven we ons nog wat harder uit om onze gasten culinair in de watten te leggen. Daarbij kan je wel wat hulp gebruiken. Van handige keukentools zoals de nieuwe, stijlvolle FlatBack+ pedaalemmer van Brabantia. Zijn slimme design helpt de keuken netjes te houden, zelfs in het heetst van de kookstrijd. Geruisloos sluitend deksel, licht te bedienen met het pedaal, een binnenemmer die makkelijk in een hogere stand geplaatst kan worden om afvalzakken gemakkelijker te verwisselen: slimme snufjes te over. En dankzij zijn handige design staat hij nooit in de weg. Een prima bondgenoot in de keuken!