vrijdag 15 november 2013

Nieuw Nederlands meubelmerk!

Er is een nieuw Nederlands meubelmerk op de markt! Twee broers met de wil zich van de conservatieve meubelwereld te onderscheiden zijn het bedrijf Fashion Furniture Design gestart.

Fashion-Furniture-Design7
Design
Het Fashion Furniture Design product is de nieuwste creatie van Tomas Zwerink, naast ondernemer ook ontwerper bij de Hüls groep(oa. Rolf Benz, Hülsta). In zijn misschien wel meest persoonlijkste ontwerp tot nu toe, gaat Tomas terug naar de oorsprong van zijn bestaan. Als zoon van een vader uit een textielgeslacht en met de invloed van ambachtelijke meubelmakers van zijn moeders kant, lijkt Fashion Furniture Design een logisch gevolg van de geschiedenis.

Fashion-Furniture-Design6


Product
Fashion Furniture Design maakt custom made meubels, ontwikkeld als een kledingstuk. Het duurzaam geproduceerde meubellichaam is voorzien van verwisselbare textielfronten. Een meubel dat vele jaren mee gaat en mee kan groeien met trends, seizoenen en veranderingen in het interieur. Snel en overzichtelijk ontwerpt de klant zijn eigen meubel. Vervolgens wordt deze op ambachtelijke wijze, speciaal voor hem gemaakt en binnen vijftien werkdagen bij hem thuis afgeleverd.

Fashion-Furniture-Design4

Efficiënte duurzaamheid
Fashion Furniture Design onderscheidt zich niet alleen door de optische schoonheid van het product. Ook de duurzame effecientie is nieuw voor de meubelwereld. Het kastlichaam is ontwikkeld om jarenlang mee te gaan; de fronten daarentegen zijn wisselbaar, en wanneer de trotse eigenaren een nieuwe look aan hun woonkamer willen geven dan verandert het meubel eenvoudig mee.

Fashion-Furniture-Design2

Fashion-Furniture-Design3
Een meubel voor het leven, met het design van vandaag!

gratis woonbrochures-3