vrijdag 22 november 2013

Nieuwe site Direct Design gelanceerd met design topmerk Bert Plantagie.

De online woonbranche neemt grotere vormen aan. En steeds meer design topmerken kiezen voor solide en ervaren online partners. Na Vitra, Knoll, Pastoe en Label heeft nu ook het oer-Hollandse Bert Plantagie ervoor gekozen om samen met online retailer Direct Design online design meubelland te gaan veroveren. Tegelijkertijd heeft Direct Design haar nieuwe site www.directdesign.nl gelanceerd. Helemaal van nu met mooie features en nog meer inspiratie.

directdesign

De online meubelbranche is hot! Niet alleen komen er het laatste jaar steeds meer nieuwe spelers bij, ook design fabrikanten zien de kansen van een goede online partner. Bol.com heeft ruim 2 weken geleden haar grootmeubelafdeling gelanceerd. Dat vergroot de perceptie dat naast een boek en cd ook een grootmeubel als een eetkamertafel online gekocht kan worden. Bol.com doet dat heel slim door samen te werken met partijen die verstand hebben van meubelen. ‘Ik ben ervan overtuigd dat kennis en ervaring in huis halen van groot belang is bij de verkoop van design meubelen online. Alle informatie online moet kloppen; beelden, teksten maar ook artikelen in magazines en op blogs. En wanneer klanten besluiten te bellen en/of te mailen is het ontbreken van de juiste kennis de grootste conversiekiller om in vakjargon te praten’ aldus Anne de Jongh.

Bert Plantagie begrijpt dat de consument behoefte veranderd is maar vindt het natuurlijk wel belangrijk dat haar online partner ook kennis en ervaring heeft in design meubelen. Direct Design bestaat inmiddels ruim 9 jaar en heeft diverse prijzen op haar naam staan van FD Gazelle tot in de top 5 van beste website van het jaar dus dat geeft wel aan dat ons team weet waar het iedere dag weer omdraait; design meubelen online verkopen.

gratis woonbrochures-3