vrijdag 8 november 2013

PROJECT99.EU: STOELEN MET EEN VERHAAL

Uniek, op een verantwoorde manier gemaakt en betaalbaar: dat zijn de stoelen van Project99. Oprichter Stefan Louwerse hergebruikt vintage stoelen door stoelframes met bijzondere materialen als tractorbanden, vintage behang en bootzeil te bekleden. Zo maakt Project99 zitten betaalbaar, persoonlijker en mooier.PROJECT99-stoelen-met-een-verhaal
Hergebruik van materialen is een van de kernwaarden van Project99. Stefan Louwerse werkt met gebruikte stoelframes, die worden bekleed met pure materialen, verzameld door familie en vrienden. Want waarom weggooien wat nog gebruikt kan worden?
Alle stoelen van Project99 zijn genummerd en geplaatst in een serie van 99 stuks. Iedere serie onderscheidt zich door gebruikte bekledingsmaterialen of het model van het frame. Doordat Project99 kwantitatief recyclet, zijn de prijzen van de stoelen schappelijk en de stoelen gemaakt om in het dagelijks leven te gebruiken. Thuis, op kantoor of in publieke ruimtes.

PROJECT99-stoelen-met-een-verhaal2


Een andere kernwaarde, persoonlijkheid en openheid, zorgt ervoor dat klanten de mensen achter de Project99 leren kennen en informatie krijgen over de herkomst van materialen, het productieproces en de geschiedenis van het project.

De prijs van een Project99-stoel varieert van €99,00 tot €199,00, afhankelijk van de serie.