donderdag 7 november 2013

Twist

De Twist Collectie is een moderne serie design relaxstoelen. Deze collectie is uniek omdat het de comfort met een modern design weet te combineren en alleen verkrijgbaar bij Prominent.nu. Nieuw in de collectie van Twist. De Jump en de Turn, ontdek deze twee nieuwe fauteuils waarmee u van elke dag een een feestje maakt. Een verbazend mooie relaxfauteuil met een revolutionair design. Maximaal verstelbaar en toch maximaal slank. Relaxen met een Twist verandert je leven.

twist-collectie

Deze stoel is zo ontworpen dat de voetensteun volledig verborgen kan worden en naar voren gebruikt ook één geheel kan vormen met de stoel. Het innovatieve draaisysteem maakt deze relaxstoel tot het relaxen van de toekomst! Dankzij het draaisysteem en één draai aan de handel stel je de stoel in voor optimale ontspanning. De Twist is bijzonder in twee opzichten: qua design én qua comfort. Nooit eerder wist een ontwerper deze twee werelden zó verrassend bij elkaar te brengen. Bekijk de volledige collectie design relaxstoelen van Twist. Een relaxstoel zonder voetensteun? Dat lijkt maar zo. Deze stoel is zo ontworpen dat de voetensteun volledig verborgen kan worden en naar voren gebruikt ook één geheel kan vormen met de stoel. Het innovatieve draaisysteem maakt deze relaxstoel tot het relaxen van de toekomst! Dankzij het draaisysteem en één draai aan de handel stel je de stoel in voor optimale ontspanning. De Twist is bijzonder in twee opzichten: qua design én qua comfort. Nooit eerder wist een ontwerper deze twee werelden zó verrassend bij elkaar te brengen.

Leer is de meeste gekozen bekleding voor onze Twist relaxstoelen. Leer is een fantastisch natuurproduct met een unieke uitstraling. Maar het heeft ook praktische voordelen als bekleding. Leer is zeer duurzaam, hygiënisch en gemakkelijk in onderhoud. Het leer dat wij voor onze stoelen gebruiken is van hoogwaardige kwaliteit en uiteraard uitvoerig getest. Elke leren relaxstoel is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Daardoor komt elke Twist relaxstoel in iedere woonkamer prima tot zijn recht.

Gratis Brochure Prominent!

De Twist relaxstoel is een stoel met een uniek slank design. Door de unieke voetensteun wordt er veel ruimte bespaard om het slanke design te kunnen realiseren. De Twist stoelen zijn met verschillende draaivoeten uit te voeren, die stuk voor stuk het slanke design versterken. De relaxstoelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en verschillende stoffen of met lederen bekleding.

De Twist relaxstoelen passen perfect in een modern interieur. Dankzij de slanke vormgeving en de moderne kleuren en stoffen is deze relaxstoel een prachtige stoel voor nu en de toekomst. Niet alleen het design is modern, maar de techniek enf functionaliteit zijn ook helemaal van deze tijd. Zo heeft de Twist een unieke voetensteun en een handige draaivoet. De lederen bekleding maakt de stoel daarnaast nog extra duurzaam zodat deze stoel ook klaar is voor de toekomst.

De Twist relaxstoel is verkrijgbaar met verschillende draaivoeten. Deze draaibare voeten passen allemaal uitstekend bij de slanke vormgeving en het moderne design van de Twist. Samen met de unieke draaibare voetensteun vormt de draaivoet de ideale combinatie om te relaxen in iedere stand. Net als de kleur en bekleding is de relaxstoel verkrijgbaar met meerder verschillende draaivoeten. De stoel stelt u helemaal zelf samen naar uw eigen voorkeur. Hierdoor past de Twist in ieder interieur. Bekijk de volledige collectie design relaxstoelen van Twist. De Twist relaxstoel is verkrijgbaar met verschillende draaivoeten. Deze draaibare voeten passen allemaal uitstekend bij de slanke vormgeving en het moderne design van de Twist. Samen met de unieke draaibare voetensteun vormt de draaivoet de ideale combinatie om te relaxen in iedere stand. Net als de kleur en bekleding is de relaxstoel verkrijgbaar met meerder verschillende draaivoeten. De stoel stelt u helemaal zelf samen naar uw eigen voorkeur. Hierdoor past de Twist in ieder interieur.

gratis woonbrochures-3