zondag 10 november 2013

Veelzeggend servies van weinig woorden

Ontwerper Keith Brymer Jones laat de grote kracht van een klein woord zien in deze nieuwe elegante servies- en keukencollectie. Wat op het eerste gezicht eenvoudig wit design lijkt, blijkt bij een tweede blik een servies met een ´typische´ twist. De lijn is het resultaat van Keith´s liefde voor traditionele typografie en tijdloos minimalisme.

Keith-Brymer-Jones-servies2

De mokken, het signature item, zijn in Engeland populair dankzij de teksten, variĆ«rend van een simpel ´hot´ en een grappig ´honey bunny´ tot ´goddess´ en het wat meer uitgesproken ´bitch´. Laat het servies voor je spreken.

Keith-Brymer-Jones-servies6

Het Keith Brymer Jones servies is even veelzeggend als uitgebreid. Van ontbijtborden en cakeschalen tot kruidenpotjes, oliekannetjes en eierdopjes. Altijd elegant, maar nooit saai. Nieuw is de Punk collectie die het servies ´Sex Mugs en Rock ´n Roll maakt dankzij de kleuren, de woorden en de stoere veiligheidsspeld.

Keith-Brymer-Jones-servies5

De Nederlandse distributeur Pine-apple, bekend van merken zoals Emma Bridgewater introduceert Keith Brymer Jones dit najaar op de Nederlandse markt .

Keith-Brymer-Jones-servies1Keith-Brymer-Jones-servies3Keith-Brymer-Jones-servies4Keith-Brymer-Jones-servies7

gratis woonbrochures-3