donderdag 5 december 2013

BerryAlloc wil positie op Nederlandse markt versterken

Specialist in vloer -en wandbekleding biedt dankzij merkenfusie een uiterst compleet productaanbod

De Nederlandse interieurbranche is een nieuwe naam rijker: BerryAlloc. Deze nieuwe naam is het resultaat van een recente bundeling van de merknamen Berry Floor, de Belgische laminaatfabrikant gevestigd in Menen, België en Alloc, de Noorse high pressure laminaatproducent. Met een uiterst compleet productaanbod geschikt voor particuliere en commerciële projecten en één nieuwe, sterke naam wil het bedrijf de positie op de Nederlandse markt versterken.

Het uitgebreide productaanbod van BerryAlloc heeft een levenslange garantie, is duurzaam en voldoet aan de huidige esthetische en technische eisen: kwaliteit, verscheidenheid in afwerkingen, duurzaamheid, levensduur en eenvoudige installatie. BerryAlloc biedt momenteel 5 productlijnen: High-Tech Laminaat, Laminaat, Parket, Vinyl planken en Wandpanelen.

BerryAlloc-laminaat-05

· High-Tech Laminaat: is het sterkste laminaat ter wereld. Dankzij het gepatenteerde aluminium locksysteem en de High Pressure oppervlakte-afwerkingen is dit laminaat geschikt voor zowel particuliere als commerciële projecten.

BerryAlloc-laminaat-07

· Laminaat: is verkrijgbaar in uiteenlopende afwerkingen, inclusief waterbestendige opties, uitermate geschikt voor particuliere doeleinden. BerryAlloc is daarbij specialist in lange planken.

BerryAlloc-parket-02

· Parket: luxe parketvloeren gefabriceerd van Frans eikenhout.

BerryAlloc-vinyl-01

BerryAlloc-vinyl-05

· Vinyl planken: trendy vloeren met eenvoudige installatie, waaronder DreamClick met een exclusief puzeellocksysteem.

BerryAlloc-walls-01

BerryAlloc-walls-04

· Wandpanelen: robuuste en slijtvaste laminaatpanelen, geschikt voor keukens en badkamers, inclusief bijpassende accessoires.

BerryAlloc heeft verschillende fabrieken in Europa, waaronder in Menen, België en in Lyngdal, Noorwegen waar Laminaat en High-Tech laminaat wordt geproduceerd. De parketfabricatie vindt plaats in het Franse Meaulne. Het bedrijf is actief in meer dan 45 landen ter wereld en heeft naast talrijke consumenten, onder andere Londen Heathrow Airport, de Europese showrooms van Volkswagen en Best Western Hotels als klanten.

gratis woonbrochures-3