donderdag 19 december 2013

Duravit wint meerdere Design Awards

De individuele inrichting van de badkamer is een uitdrukking van onze leefcultuur. Hun blijvende waarde ontdekt men pas dan, als men ook na jaren nog plezier aan de destijds gekozen inrichting beleeft. Een garantie voor dit plezier is het vooruitziende samenspel tussen functioneel design en intelligent toegepaste techniek. Daarvoor werd Duravit in 2013 met in totaal 14 gerenommeerde design awards onderscheiden.

duravit-badkamer-design-award-04
Naast de nieuwe series DuraStyle en Happy D.2 werden ook de douche-wc SensoWash®, compactsauna Inipi B, de stoomdouche St.Trop en de douchewand OpenSpace onderscheiden. De innovatieve ruimte-oplossing van EOOS kan daarmee in totaal op tien awards rekenen, met onder andere de iF Award in Gold (2013) en de Reddot “best of the best” (2012). Ook de keukenspoelbak Kiora Z ontving een onderscheiding. Naast de genoemde awards ontving de fabrikant en inrichter van designbadkamers wederom de Universal Design Award en de German Design Award.

duravit-badkamer-design-award-02
De Iconic Award werd voor het eerst uitgereikt in 2013 door de Raad voor Vormgeving. De internationale onderscheiding focust zich op uitstekende, integrale architectuur en interieurontwerp. De complete badkamerserie DuraStyle overtuigde de jury, bestaande uit experts uit (binnenhuis)architectuur, design- en communicatiebranche, met haar ontwerpconcept en ontving daarvoor de hoogste onderscheiding als “ Best of Best”. Ook Happy D.2 van sieger design kreeg van de jury punten en ontving eveneens een Iconic Award.

duravit-badkamer-design-award-01

duravit-badkamer-design-award-03

 

gratis woonbrochures-3