woensdag 18 december 2013

Oud houten Badkamermeubels in vernieuwend design

Liefhebbers van nostalgisch hout in een nieuw jasje worden op hun wenken bediend bij RestyleXL . Dit bedrijf uit Oudewater zorgt voor een trendverschuiving onder badkamermeubels. Oud houten planken worden hergebruikt door de designers van RestyleXL en vinden hier hun weg naar de badkamer, in de vorm van tijdloos, industrieel vormgegeven badkamermeubels.

restyle-xl-badkamermeubelen1 

Hoogwaardig materiaal & duurzaam design


Dat de lat hoog ligt voor het bereiken van duurzame badkamermeubels van oud hout  is duidelijk, de tijdloze vormgeving en hoge kwaliteitseisen van het gebruikte hout zorgen voor een spectaculair resultaat in de badkamer. Sober in eenvoud, maar voorzien van alle luxe van deze tijd, wordt elke badkamer omgetoverd tot een zeer eigentijdse ruimte, door de toevoeging van oud houten badkamermeubels. Kenmerkend daarnaast is de uitgekiende functionaliteit van de badkamermeubels. Elk meubel is gericht op een ultieme gebruikersvriendelijkheid, want een badkamermeubel dient natuurlijk meer te zijn dan een stukje vernuftig design. Praktisch in gebruik & een design oppepper voor de badkamer.

restyle-xl-badkamermeubelen3 

Badkamermeubels met karakter


Doorleefd hout draagt enorm bij aan de totstandkoming van een meubel met karakter. Dat begrijpen de designers van RestyleXL als geen ander. Zorgvuldig wordt het oude hout bewerkt tot een hoog volwaardig product wat waterbestendig is, zodat het klaar is voor badkamer gebruik. Velerlei houtsoorten worden ingezet bij het ontstaan van de badkamermeubels. Denk hierbij aan teakhout, grenenhout en eikenhout. Door de bewerking zal het hout jarenlang de tand des tijds kunnen doorstaan en blinkt daardoor uit in duurzaamheid. Hergebruik van antiek hout, in zijn pure eenvoud, levert een langdurig tijdloos resultaat op. Dat blijkt maar weer eens uit de collectie van RestyleXL. En de badkamermeubels zijn ook nog eens op maat verkrijgbaar!

restyle-xl-badkamermeubelen2

Natuurlijke materialen, speels gecombineerd


De handgemaakte badkamermeubels van RestyleXL bestaan naast hout ook uit andere natuurlijk materialen. Een bijzonder meubel verdient een bijzondere afwerking; zo wordt er gebruik gemaakt van onder meer robuuste betonnen wasbakken & hardstenen waskommen. Deze speelse samenvoeging van verschillende natuurlijke materialen zorgt voor een verrijking van de badkamermeubels, wat de luxe uitstraling benadrukt.

restyle-xl-badkamermeubelen4

Bezoek RestyleXL


Kom en bewonder de serie badkamermeubels met eigen ogen! Want wist je dat er naast badkamermeubels, ook een bijzondere collectie handgemaakte keukens & meubels  te zien vallen in de ruim opgezette woonwinkel? Je zult ge├»nspireerd raken door vele handgemaakte meubels! Je vindt RestyleXL in Oudewater.