zaterdag 7 december 2013

PRODUCT INNOVATION AWARD 2013 (PIA 13)

Voor de derde keer heeft het Amerikaanse vakblad Architectural Products dit jaar de Product Innovation Awards (PIA) gelanceerd.

KWC

Een prestigieuze jury honoreert daarmee bijzonder innovatieve productontwikkelingen uit de wereld van de architectuur. Deze onderscheiden zich door hun speciale algemene prestaties, door buitengewone efficiëntie, houdbaarheid, rendabiliteit of duurzaamheid.

De award heeft binnen korte tijd een belangrijke plaats veroverd en wordt beschouwd als een bewijs van hoge kwaliteit en als een belangrijke oriënteringshulp in de architectuur- en bouwbranche.

De wedstrijd geeft producenten uit verschillende branches een platform om hun nieuwe producten voor te leggen aan het oordeel van een onafhankelijke vakkundige jury.

KWC ZOE, de nieuwe mengkranenserie van het internationaal gerenommeerde en in Zwitserland leidende mengkranenmerk, heeft deze belangrijke onderscheiding gekregen en behoort tot de winnaars van de PRODUCT INNOVATION AWARD 2013.

Na de Design Plus Award powered by ISH en de Duitse Design Award is dit weer een bevestiging van de buitengewone kwaliteit van deze nieuwe mengkranenserie voor keukens en badkamers.

gratis woonbrochures-3