maandag 20 januari 2014

Deze producten helpen je door Blue Monday heen!

Voel je je vandaag ook een beetje somber? Zijn je goede voornemens al in duigen gevallen en lijkt de zomer jou ook nog zo ver weg? Help! het is vandaag Blue Monday. Maak korte metten met de meest deprimerende dag van het jaar. Fonq selecteerde een aantal producten die een glimlach op je gezicht toveren!

happy-socks

Happy monday socks
Een beetje kleur doet wonderen voor ons humeur.
Tikkeltje gek, maar het is echt waar… wij worden blij van sokken! En we worden nog blijer van vier paar Happy Socks in een mooie giftbox! Deze Happy Socks Giftbox Sokken bevat vier paar unisex sokken in verschillende kleurrijke dessins.

Nespresso

Magimix nespresso Pixie
Wakker worden op deze maandag zal zeker niet makkelijk zijn. Neem eerst de tijd voor een goede bak koffie.De Nespresso Pixie van Magimix is een ultra compacte cupmachine en past daarom ook perfect in een kleinere keuken. Met dit exclusieve Nespresso systeem maak je telkens weer de heerlijkste koffie!

kenwood-keukenmachine

Kenwood keukenmachine Kmix Stripes
De Kenwood kMix keukenmachine heeft een uniek beeldend design. Een echte functionele keukenmachine die is uitgevoerd in duurzaam aluminium. De grote RVS mengkom heeft een handig handvat. De meegeleverde opzetstukken zijn gemakkelijk te verwisselen.

australian-choclates

Australian Dreamers bonbons
Trakteer jezelf of een ander op de Dreamers Goldbox uit de premium collectie van Australian! De 16 lekkernijen zijn van melk, witte en pure chocolade gemaakt en zijn gevuld met bijvoorbeeld room, gemalen noten of geschaafde amandelen.

Hier kom je je Blue Monday wel mee door…..