donderdag 9 januari 2014

TONY, een lamp die zijn mannetje staat

TONY is een 2 meter hoge staande lamp, die met twee betonnen voeten zijn mannetje staat. Ondanks zijn statische pose lijkt hij toch de benen te nemen. Grappig, verfijnd, uniek en sympathiek. Dat is TONY. Tony is ontworpen door HEETMAN|PATIJN. Twee aanstormende talenten die via het crowdfunding platform Primal Edition, hopen de kans te krijgen om TONY voor te stellen aan Nederland. Om hun doel te bereiken moeten er voor 22 januari a.s. 15 TONY’s worden verkocht? Wordt TONY jouw nieuwe vriend?

Tony

Wat is Primal Edition?
Primal Edition is een crowdfunding platform waar designers van prikkelend, innovatief en hoogstaand interieurdesign hun producten kunnen presenteren aan het publiek. Iedereen, particulieren, bedrijven en jij dus ook kan zonder risico een product kopen. Zo maak jij de allereerste - limited edition - productieserie mogelijk.

Bij crowdfunding wordt de 'crowd' (het publiek) gebruikt om een doel te behalen. Een product wordt pas in productie genomen zodra er een minimaal vast aantal stuks is afgenomen door de consument. Jij koopt dus als het ware een product voor.

Meet TONY 

s zijn verkocht, wordt deze bijzondere en sympathieke lamp in productie genomen. Dit is dus een unieke kans om de exclusieve eigenaar te worden van 1 van de eerste 15 exemplaren van TONY. Dus als je TONY thuis naast de bank wil hebben staan of in de ontvangst hal van je bedrijf wil laten rond lopen, laat dan van je horen en steun het project 'Own a TONY'! 

Wil je TONY persoonlijk ontmoeten? Dat is natuurlijk mogelijk. Het prototype van TONY staat nu bij Beurs van Berlage bij DDY. 

Own TONY

Doe mee en word de trotse eigenaar van een gecertificeerde TONY uit de eerste gelimiteerde serie voordat het product op de markt verschijnt en geef daarmee jonge designers een duw in de goede richting!