zaterdag 26 juli 2014

BEE APIS wood tiles

"Deze houten wandtegels kunnen naar uw smaak worden aangepast"

BEE-APIS-wood-tiles3
Wil je iets origineels en uniek om de muur mee te decoreren? Monoculo Design Studio, een jong team van designers die werken met natuurlijke en milieuvriendelijke materialen, presenteren deze modulaire houten tegels voor muurdecoratie.
BEE-APIS-wood-tiles2BEE-APIS-wood-tiles-1
Het design team verkoopt ze in sets en kunt u kiezen tussen twee ontwerpen, gefacetteerde en platte tegels. Elk gefacetteerde tegels is uniek en de tegels zijn er in twee houtsoorten, ceder of beukenhout.
BEE-APIS-wood-tiles5

Met de sets kan je kiezen hoe groot je de compositie op de muur wil maken, welke combinaties je gebruikt, om een fantastische muurdecoratie te creƫren. Het hout straalt warmte uit en is een goede geluidsdemper. De vrijheid om de tegels te combineren en naar smaak aan te passen is wat deze muurdecoratie heel bijzonder maakt.BEE-APIS-wood-tiles6

Afmetingen : 14 x 12 x 2 cm - Verkrijgbaar in sets van 6, 12 en 24
Crowdfunding: Je kan de ontwerpers helpen een productie op te starten door een set Bee Apis te bestellen bij CrowdyHouse: http://www.crowdyhouse.com/shop/bee-apis/

BEE-APIS-wood-tiles4

"We vinden crowdfunding een geweldige manier om onze designprojecten te realiseren, en in een serie te produceren zodat we betere prijzen kunnen bieden aan de consument. Via CrowdyHouse kunnen we ons werk aan designliefhebbers laten zien en dat geeft voldoening".

gratis woonbrochures-3