maandag 24 februari 2014

Designed for Deconstruction

Elvis & Kresse, het Britse merk dat bekend werd door zijn accessoires gemaakt van gebruikte brandslangen, heeft een nieuwe en unieke lijn ontwikkeld: Designed for Deconstruction. De nieuwe lijn maakt gebruik van rest-leer van de beste Britse leerfabrikanten, waaronder het luxemerk Mulberry. Elvis & Kresse maakt van het overgebleven leer kleine, even grote stukjes, die in elkaar worden geschoven tot unieke, robuuste vloerkleden. De kleden, het eerste product in de lijn Designed for Deconstruction, kunnen worden besteld per m.2.

designed-for-deconstruction-1

De kleuren zijn cognac, zie boven, donkerbruin, marine-blauw en zwart (zie boven). Een combinatie van kleuren is ook mogelijk. De prijs per vierkante meter is 425 euro. Bestellen kan via caspar@fire-hose.nl.

designed-for-deconstruction-2

Firehose vertegenwoordigt naast het gerenommeerde upcycling merk Elvis &? Kresse ook onder meer www.palominoblackwing.nl, met de mooiste potloden en notebooks en de prachtige cashmere voetbalsjaals van www.savile-rogue.nl. Firehose blijft zoeken naar unieke merken die kwaliteit en originaliteit in zich verenigen en zich niet laten meten met de rest. Kortom, naar Outstanding Brands.

gratis woonbrochures-3