vrijdag 21 februari 2014

Dutch design met Scandinavische sfeer

Met het licht prikkelende ‘Fifty shades of Nordic light’ opende bert plantagie op de meubelbeurs in Keulen het nieuwe meubeljaar. De vele nieuwe producten zijn overgoten met een Scandinavische look & feel: lichte houtkleuren en frisse pasteltinten. Een sfeer die het volgens trendsetters helemaal gaat maken dit jaar. Maak kennis met de nieuwe kuipstoeltjes en (draai)fauteuils, een extra lange tafel en de kekke kastjes met leer. bert plantagie smaakt naar méér.  

bert-plantagie-1

Draaien maar!

Nieuw bij bert plantagie zijn de draaifauteuils Ears en Bolero. Zoals de naam al aangeeft, heeft de Ears twee markante oren die naar eigen idee in dezelfde, een ton-sûr-ton of leuke contrastkleur gestoffeerd kunnen worden.

bert-plantagie-5

Met de fauteuil Bolero wordt de Duo/Tango familie vervolmaakt. Naar keuze in de voor deze familie kenmerkende duo stoffering, of in uni. Zowel de Bolero als de Ears combineren een zeer comfortabele zit en mooie draaivoet met een aantrekkelijke prijsstelling. Lekker zitten met een twist.

bert-plantagie-2

 

Industriële tafel

Alef is een tafel met een stoer roestvrijstalen onderstel en een dikke, opvallende moer. Het blad is uitgevoerd in een bijzondere Dark Coffee kleur met een vleugje wit. Voor een stoere, industriële look. Liever minder robuust? Kies dan voor een onderstel in een van de vele RAL-kleuren en laat de moer weg.

bert-plantagie-6

Standaard is de Alef tot maar liefst 3,5 meter verkrijgbaar. Een lange tafel met veel verschillende gezichten.

bert-plantagie-7

 

Lowboard met leer

Ook nieuw: dressoir en lowboard Alba; in diverse maten en kleuren (hoogglans en zijdeglans). Kek vrijstaand op hun strakke pootjes en – heel origineel – voorzien van een subtiele zichtlijn van echt leder. Zowel de kleur van het leder als de kleur van de pootjes zijn naar eigen smaak in te vullen.

bert-plantagie-4

Tip: het lowboard Alba kan ook aan de muur gehangen worden, dus zonder pootjes.

bert-plantagie-3

Patent op lekker zitten

Met de stoel Axis haalt bert plantagie het patent op lekker zitten in huis. Het slanke kuipje van de Axis is te stofferen in iedere mogelijke leder- of stofkleur en de zachte welvingen zorgen voor een ongeëvenaard zitcomfort. Het frame is er standaard in sjiek glans-chroom, maar kan volgens de laatste trends ook in een RAL-kleur uitgevoerd worden; van knal tot pastel. Axis is zowel met als zonder arm leverbaar en ook nog stapelbaar.

Vraag de gratis brochure van bert plantagie aan in onze brochureservice