donderdag 27 februari 2014

Frituren zonder vet of olie

Al jarenlang zijn we met z’n allen op zoek naar een manier om ons eetpatroon aan te passen en zo de kilo’s eraf te zien vliegen. Maar de verleiding van dat lekkere patatje en die heerlijke reep chocolade winnen het toch wel erg vaak van de wil om af te vallen. ‘Ik ben nu zo goed bezig geweest, ik heb wel een stukje of bakje verdiend’ is één van de meestvoorkomende gedachtes. Met de innovatieve Jet Fryer frituurpan is er nu een keukenapparaat op de markt waarmee u gezonde patat bakt en u zich niet meer schuldig hoeft te voelen als u eens stiekem een patatje heeft gegeten.

jet-fryer-friteuse-3

Jet Fryer
Het klinkt erg mooi in de oren. Ongegeneerd een patatje naar binnen werken, zonder dat u er van aan zult komen. Maar met de Jet Fryer friteuse is dit echt mogelijk. Dat komt omdat u bij de Jet Fryer geen gebruik maakt van overbodige vetten en olieën, wat bij conventionele friteuses wel het geval is.

jet-fryer

Rapid Air Vortex Technologie
De Jet Fryer bakt uw patat of andere ingrediënten met behulp van de vernieuwende Rapid Air Vortex Technologie. Hierdoor wordt er warme lucht door de pan gecirculeerd en wordt uw gerecht gelijkmatig en krokant gebakken. Zowel frituren, braden, grillen als roosteren is voor de Jet Fryer een peulenschil.
Dankzij het draaiende snackmandje wordt de warmte rondom uw gehele gerecht verdeeld en zullen er geen ongebakken delen bestaan.

jet-fryer2

Bakken, grillen, frituren, roosteren
Met de Jet Fryer kunt u niet alleen patat bakken. Ook uw favoriete snacks, kip, vis, groentes en fruit bereidt in de Jet Fryer. Om u te voorzien van de nodige inspiratie ontvangt een boekje met verschillende recepten voor de Jet Fryer.

Door de veelzijdigheid van de Jet Fryer kunt u hem dus bij meerdere bereidingen gebruiken. U zult hem dus niet maar één keer per week, op patat-dag, gebruiken, maar gedurende de hele week zal de Jet Fryer u helpen in de keuken.

jet-fryer3

Behoud smaak, geur en sappen
Voor welke manier van bereiden u ook kiest, uw gerecht wordt knapperig aan de buitenkant maar blijft heerlijk sappig, geurig en smaakvol aan de binnenkant. Dit komt doordat de Rapid Air technologie uw gerecht langzaamaan gaart. Zo blijft bijvoorbeeld uw kip lekker sappig, maar is hij toch mooi krokant gebakken aan de buitenkant.

Vetvrij frituren
Doordat u geen vet zult gebruiken bij het bereiden van bijvoorbeeld uw patat neemt het vetgehalte in patat met wel 80% af. Een patatje op zijn tijd is dus helemaal niet meer zo slecht en kan eigenlijk best gezond zijn.

Daarnaast komen er doordat er nauwelijks gebruik wordt gemaakt van vet of olie, veel minder muffe, vette geurtjes vrij. Uw huis ruikt dus niet de hele avond nog naar frituurvet, het zal gewoon fris blijven ruiken.

Eenvoudig in gebruik
Naast dat de Jet Fryer gezonde patat bakt, uw kip perfect grillt en groenten moeiteloos roostert is hij ook nog eens zeer eenvoudig in gebruik. Doe uw gerecht in de Jet Fryer, sluit de transparante deksel en draai de timerknop op de juiste tijd. De Jet Fryer is meteen warm en begint direct met het bereiden van uw gerecht. U heeft verder geen omkijken meer naar het bakken, de timer zal u vanzelf terugroepen.

Tevens is de Jet Fryer makkelijk schoon te maken in de vaatwasser. De friteusemand, binnenpan, handvat en de tang zijn allen vaatwasmachinebestendig en dus in no-time weer klaar voor de volgende klus.

Bekijk de Jet Fryer frituese en meer producten waarmee u kunt frituren zonder vet op: http://www.novisell.nl/frituren-zonder-vet-met-vetvrije-friteuses

Uiteraard zult u niet door de Jet Fryer alleen automatisch kilo’s gaan verliezen, kilo’s verliezen begint namelijk met het veranderen van uw levensstijl. Hierbij helpt Jet Fryer u zeker, want u zult gezonder gaan eten dankzij de Jet Fryer en dus zal de eerste stap gezet worden. Het eerste stukje van uw levensstijl zal worden aangepakt, koken zonder overmatig gebruik van vet en olie!