vrijdag 14 februari 2014

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn er in vele verschillende varianten. Zo zijn er transparante vouwgordijnen die zorgen voor een warme sfeer en een mooie lichtinval in uw woning. Of dichte vouwgordijnen die zorgen dat er geen inkijk uw woning in is waardoor uw privacy gewaarborgd is. Ook kunt u kiezen voor verduisterende vouwgordijnen die zeer geschikt zijn voor slaapkamers of ruimtes die verduisterd moeten worden. De laatste ontwikkeling in de vouwgordijnen zijn de elektrische vouwgordijnen waarmee u met 1 druk op de knop al uw vouwgordijnen tegelijk kunt bedienen. En als laatste kunt u kiezen voor gevoerde vouwgordijnen, waarbij een voering achter de stof wordt verwerkt als extra bescherming van de stof tegen weersinvloeden.

blinddesign 0023

Vouwgordijnen worden vaak als duur ervaren en daarom valt vaak de keuze op bijvoorbeeld rolgordijnen. Vouwgordijnen zijn niet de goedkoopste producten als raamdecoratie, maar geen enkel product zorgt voor zoveel sfeer en warmte in uw woning als vouwgordijnen. De laatste jaren worden er steeds meer vouwgordijnen online besteld. Het grote voordeel hiervan is dat de prijzen veel scherper zijn dan bij de traditionele woninginrichting. Zij hebben vaak dure winkels en veel personeel nodig waardoor de prijzen een stuk hoger liggen.

blinddesign-0023

BlindDesign is specialist in het vervaardigen van mooie vouwgordijnen op maat. Zij bieden alle soorten vouwgordijnen aan die u eenvoudig online kunt bestellen. U kunt via de website van BlindDesign eenvoudig gratis stofstalen bestellen. U kunt er voor kiezen om zelf in te meten en op te hangen, dat scheelt uiteraard in de prijs. Maar daarnaast biedt BlindDesign u ook de mogelijkheid van een full service pakket, waarbij een adviseur bij u langskomt met alle stoffen en voorbeelden, daarbij kan ook gelijk ingemeten worden. Op basis van de maten en stofkeuze wordt er voor u een offerte gemaakt, en vervolgens kan BlindDesign ook de montage voor u verzorgen. Het voordeel van online vouwgordijnen bestellen is dat u niet meer de deur uit hoeft.

blinddesign-0032

Kijk eens op de website van BlindDesign en stel uw vouwgordijn op maat samen.

www.blinddesign.nl